Politie Noord-Holland-Noord

Ramkraken

Nibbixwoud, Limmen, 23-05-2008 o Op vrijdagmorgen 23 mei 2008 werd op twee plaatsen een ramkraak gepleegd. Dit gebeurde rond 02.30 uur bij een supermarkt in Nibbixwoud aan de Ganker en omstreeks dezelfde tijd bij een drogisterij aan de Kerkweg in Limmen.

In Nibbixwoud werden met een auto de schuifdeuren kapot gereden. Vervolgens probeerden de inbrekers met een touw de losse pinautomaat die in de winkel stond open te trekken. Dit is echter niet gelukt, waarna de inbrekers en zonder buit vandoor zijn gegaan.

Vrijwel op hetzelfde moment werd bij een drogisterij in Limmen de toegangsdeur kapot gereden. Hier werden drogisterij- en parfumerieartikelen gestolen. De auto die in Limmen werd gebruikt voor de ramkraak werd later in de morgen teruggevonden op het Stetlaantje in Limmen. Vermoedelijk zijn de inbrekers hier overgestapt in een ander voertuig.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van de ramkraken of naar personen die rond die tijd ernstig beschadigde autos weg hebben zien rijden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).