Politie Zeeland


W-1026-2008 Vrouw gewond bij aanrijding in Middelburg
Donderdag om 20.40 uur vond op de kruising Doeleweg / Derringmoerweg in Middelburg een aanrijding plaats waarbij een 32-jarige vrouw uit Arnemuiden gewond raakte.
Een 29-jarige automobilist uit Heinkenszand reed over de Derringmoerweg, komende uit de richting van Kleverskerke. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan de vrouw die op haar bromfiets op de kruisende weg reed. Bij de aanrijding liep zij een pijnlijk been op. De bromfiets werd geheel vernield en de auto raakte beschadigd.

W-1027-2008 Aanrijding met gewonden in Vrouwenpolder
Op de N57 kwamen vrijdag om 11.50 uur twee personenauto's met elkaar in aanrijding waarbij beide bestuursters gewond raakten.
Een 40-jarige vrouw uit de gemeente Veere reed over de N57 in de richting van de Neeltje Jans. Bij de stoplichten ter hoogte van Vrouwenpolder was een 22-jarige vrouw uit dezelfde gemeente net aan het optrekken, nadat het licht op groen was gesprongen en de 40-jarige vrouw reed tegen de auto van een 22-jarige. De laatste liep bij de aanrijding nekletsel op, de 40-jarige vrouw raakte gewond aan haar voet. Ze zijn beiden naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De auto's raakten beschadigd.

W-1028-2008 Vrouw beroofd van tas in Vlissingen
In de Badhuisstraat in Vlissingen werd vrijdag omstreeks 13.50 uur een 36-jarige vrouw uit Oost-Souburg door twee jongemannen beroofd van haar tas.
De vrouw liep in de richting van het centrum en op het moment dat zij de twee passeerde werd haar tas met kracht uit haar hand getrokken. De twee jongemannen renden weg in de richting van de Paul Krugerstraat. De vrouw is er nog achteraan gegaan, maar ze waren snel uit het zicht. In de tas zaten een camera, een bril, een computerspel, sleutels en een portemonnee met enkele euro's.

Z-1029-2008 Aanrijding in Oostburg
Op de kruising Philipsweg / Kaas en Broodsedijk in Oostburg raakte vrijdag om 11.45 uur een 15-jarig meisje uit de gemeente Sluis gewond bij een aanrijding.
Het meisje fietste over de Kaas en Broodsedijk en verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende personenauto, bestuurd door een 31-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. Het meisje liep bij de aanrijding rug- en bekkenklachten op. Zij is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De fiets en de auto raakten beschadigd.





Politie Zeeland