Ingezonden persbericht


Gruweltijd levertraan is definitief voorbij!

Vitalize Products introduceert smaak neutrale visolie voor kinderen

Iedere ouder weet het vast nog van vroeger: levertraan. Volwassenen waren er zeker van dat het goed was voor kinderen, maar kinderen wisten iets anders heel zeker, namelijk dat het ongelofelijk vies was. Anno 2008 hebben verschillende onderzoeken* uitgewezen dat de stoffen omega 3 en 6 belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een kind, maar ook moderne visoliesupplementen waren tot voor kort niet erg lekker.

Daarom heeft Vitalize Products B.V. ExtrOmega Kinderformule ontwikkeld, een Omega 3 en 6 voedingssupplement waarvan de visoliesmaak is geneutraliseerd en waaraan een lekkere fruitsmaak is toegevoegd.

Bij drogist of apotheker zijn proefsachets verkrijgbaar, zodat ExtrOmega Kinderformule te proberen is. ExtrOmega Kinderformule kost ¤ 16,95.

ExtrOmega kinderformule bevat de essentiële vetzuren omega 3 en omega 6 en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het verbeterd het geheugen en concentratievermogen en heeft een gunstige invloed op de gehele gezondheid, de ontwikkeling en het afweervermogen.

ExtrOmega Kinderformule is gemaakt van natuurlijke visolie (omega 3). Om de juiste vetzuurbalans voor jonge kinderen te krijgen, is tevens omega 6 in de vorm van natuurlijke zonnebloemolie toegevoegd. Ook de voor jonge kinderen belangrijke vitamine A, D en E ontbreken niet in ExtrOmega Kinderformule.

Vanaf begin mei is het product verkrijgbaar bij de betere drogist en apotheker. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Vitalize Products B.V. via telefoonnummer 0183-699450 of onze website bezoeken: www.vitalize.nl.


---