De Doelen Concertgebouw

DUTCH BLEND MEETING 2008

PASSE-PARTOUT (VRIJDAG 23 EN ZATERDAG 24 MEI)

Passe-partout Dutch Blend Meeting 2008

-
Wereldmuziek in Nederland wordt volwassen en neemt een steeds belangrijkere plaats in als Nederlands exportproduct. Reden om het tweedaags festival Dutch Blend Meeting te organiseren, met vele concerten en een muziekbeurs.

De eerste editie van Dutch Blend Meeting vindt plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 mei 2008 op twee locaties in Rotterdam: in de Doelen, waar jaarlijks al tientallen wereldmuziekconcerten worden georganiseerd, en in het World Music & Dance Centre (WMDC). Wereldmuziekensembles die in Nederland hun basis hebben worden tijdens deze beurs onder de aandacht gebracht van internationale podia, festivals, journalisten, lokale organisatoren, beleidsmakers, musici en andere belangstellenden. Tijdens de avondprogrammas in de Doelen, die toegankelijk zijn voor publiek, worden vele korte optredens gegeven door toonaangevende wereldmuziekensembles en solisten. Een unieke kans om in één klap een sampler met the best of van de Nederlandse wereldmuziek te zien en te horen.

De programmering is in handen van een commissie van wereldmuziekexperts binnen het World Music Forum NL. De organisatiepartners zijn MuziekCentrum Nederland, World Music & Dance Centre (WMDC), World Music Forum NL en Concert- en congresgebouw de Doelen.

Dutch Blend Meeting wordt mede mogelijk gemaakt dankzij steun van de Ministeries van OC&W en Buitenlandse Zaken, Dienst Kunst & Cultuur Rotterdam, Buma Cultuur, Deelgemeente Rotterdam-Delfshaven, Rotterdam Festivals, Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

-
i.s.m. MuziekCentrum Nederland

-
www.dutchblendmeeting.nl

prijs
normale prijs
EUR 30
met reductie
Rpas/65 plus EUR 28
met reductie
cjp EUR 21
jongeren t/m 16 jaar
EUR 7
Passe-partout is geldig voor avondprogrammas van zaterdag én zondag voorverkoop start binnenkort

---