A G E N D A B E R I C H T

NGN-evenement met Steve Riley, Senior Security Strategist in de Trustworthy Computing Group van Microsoft

23 mei 2008, de Meervaart, Amsterdam

Tijd: 09.00 - 16.00 uuur

De Meern, 8 mei 2008 - Op vrijdag 23 mei organiseert de NGN in de Meervaart te Amsterdam een evenement voor IT-profesionals. Gastspreker is Steve Riley, Senior Security Strategist in de Trustworthy Computing Group van Microsoft Corporation. Steve Riley's expertise ligt in netwerk- en host-beveiliging, communicatie protocollen, netwerk ontwerp en beveiligingsbeleid. Tijdens een dagvullend programma praat Riley de deelnemers helemaal bij over Microsoft en Security. Voor leden van de NGN en abonnees van de Automatisering Gids kost dit evenement ¤75. Voor overige bezoekers is de toeganggsprijs ¤275.

De dag is verdeeld in vier sessies, met de volgende thema's:
* Do you know where your data is?

* Microsoft security intelligence report

* The fortified data center in your future: Build it now and they will come
* Oh no, we've been hacked, now what?

De eerste sessie start om 09.00 uur en de laatste sessie eindigt om 16.00 uur. Zie voor meer informatie: http://www.ngn.nl/steveriley

Over NGN
NGN, opgericht in 1988, is een professionele en dynamische vereniging van ICT-professionals. Zij stelt zich o.a. tot doel de efficiency van haar leden te vergroten. De activiteiten die NGN organiseert, dragen daartoe voor een belangrijk deel aan bij. Tot deze activiteiten behoren o.a. het uitgeven van een tweemaandelijks magazine, het uitgeven van boeken en het organiseren van themadagen zoals hands-on workshops en seminars. Voor meer informatie: www.ngn.nl.



Ingezonden persbericht