Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Veel te zien en te beleven tijdens Bouwplan Noordoostpolder! 23 en 24 mei op de Deel te Emmeloord

In samenwerking met de gemeente Noordoostpolder organiseert Organisatiebureau Plan Effect op vrijdag 23 mei en zaterdag 24 mei de beurs Bouwplan Noordoostpolder. Deze beurs over bouwen en wonen vindt plaats in paviljoententen op De Deel, in het centrum van Emmeloord. Ook dit jaar zet Bouwplan Noordoostpolder met bijna 90 standhouders de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van bouwen en wonen in de spotlights.

Demonstraties glas in lood
Tijdens de beurs is Farvet Glass uit Dronten aanwezig om demonstraties glas in lood te geven. U kunt op de beurs bekijken hoe ze glas zetten, oude panelen weer in nieuw jasje te steken en een aantal ontwerpen in glas in lood uitvoeren. Laat u inspireren!

Gratis interieur- en tuinontwerpadvies
Interieurstylist Marian Kampmann-de Wit van MKW Interieuradvies uit Emmeloord is tijdens Bouwplan Noordoostpolder aanwezig om u gratis interieuradvies te geven. Tijdens een sessie van 45 minuten neemt zij met u uw wensen door en geeft daarop gericht advies. Tevens is Harrie Boerhof Hoveniersbedrijf aanwezig om u gratis tuinontwerpadvies te geven! De experts van dit bedrijf staan klaar om u te inspireren en te motiveren om iets fantastisch van uw tuin te maken.

Wilt u zeker weten dat er tijd voor u is bij MKW Interieuradvies en Harrie Boerhof Hoveniersbedrijf? Reserveer dan tijdig bij Organisatiebureau Plan Effect op telefoonnummer 0529-462332. (Vergeet niet een plattegrond en eventuele foto's mee te nemen!)

GeĂŻnteresseerd in bouwen en wonen? Dan mag u Bouwplan Noordoostpolder niet missen! Bouwplan Noordoostpolder wordt gehouden in paviljoententen op de Deel in het centrum van Emmeloord. De openingstijden zijn: vrijdag 23 mei van 14.00 tot 21.30 uur en zaterdag 24 mei van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs (incl. kopje koffie) bedraagt euro 3,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Er is professionele kinderopvang aanwezig.

Voor meer informatie over Bouwplan Noordoostpolder verwijzen wij u naar www.planeffect.com of u kunt ons bellen op 0529-462332.