ICT Automatisering NV

Nationale ROC-Congres 2008

Laat u volledig informeren en inspireren tijdens het 10e Nationale ROC Congres. Bezoek hét nationale ontmoetingspunt voor professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs en maak kennis met ICT Solutions en Chronotech.

Het Studielink project bij SURFfoundation

ICT Solutions en Chronotech werken al sinds 2003 samen ten behoeve van de ontwikkeling van Studielink, waarvoor ASP4ALL in opdracht van SURF de hosting verzorgt.

Studielink is een instrument dat alle instellingsadministraties en de IB-Groep (Informatie Beheer Groep) met elkaar verbindt. Studielink verzorgt de informatie-uitwisseling tussen de student en de instelling, tussen de student en de overheid en tussen de instellingen onderling met betrekking tot aanmelden en inschrijven in het hoger onderwijs. Voor meer informatie kijk op www.roccongres.nl
* Recent

* Archief


* Profiel

* De organisatie

* Branches

* ICT Financieel

* ICT Nieuws

* ICT Informatie

* Werken bij ICT

ICT Advanced Thinking Logo ICT automatisering N.V.
* Britse flag

* Duitse flag

* vergrootglas

* enveloppe

* huis

ICT AUTOMATISERING IS MET 1000 MEDEWERKERS EN VESTIGINGEN IN NEDERLAND, DUITSLAND EN POLEN DE GROOTSTE BEURSGENOTEERDE TECHNISCHE SOFTWAREONTWIKKELAAR VAN NEDERLAND. ONZE VIER DIVISIES ICT EMBEDDED, ICT SOLUTIONS, ICT CONSULTANCY EN ICT DUITSLAND ZIJN ACTIEF OP HET GEBIED VAN EMBEDDED SOFTWARE ONTWIKKELING, TECHNISCHE EN INDUSTRIËLE AUTOMATISERING EN CONSULTANCY.