Netpresenter: Zelf TV maken met YouTube concurreert nu met Hilversum

23/05/2008 07:00

Netpresenter

Beek 23 mei 2008, Netpresenter (www.netpresenter.nl/easybroadcast)

Iedereen kan nu in een paar muisklikken zijn eigen TV kanaal van YouTube filmpjes en (vakantie) foto's maken en zo de concurrentie aangaan met Hilversum. Kijkers hebben slechts een PC met internet nodig. Bij belangrijk nieuws begint het TV kanaal vanzelf met afspelen. Easy Broadcast van Netpresenter is gratis en reclamevrij.

Frank Hoen, directeur van Netpresenter: "YouTube komt naar je toe deze zomer".

Met één druk op de knop je favoriete YouTube filmpjes vanzelf op de PC's van vrienden en bekenden vertonen, dat is Netpresenter Easy Broadcast. Snel je eigen TV kanaal maken en delen. Heel persoonlijk, gratis en zonder reclame. Voor mensen die geen video willen laten zien kan Easy Broadcast ook dienen als op afstand bestuurde beeldkrant of fotoalbum.

Hoen vervolgt: "Mijn vrouw gebruikt Easy Broadcast ook. Maar dan als fotoalbum voor Opa. Iedere keer als zij er nieuwe foto's van de kinderen opzet ziet Opa aan de andere kant van het land vanzelf die nieuwe foto's verschijnen op zijn PC ".

Nederland heeft de primeur. Pas volgende week wordt Easy Broadcast door Netpresenter gelanceerd in het thuisland van YouTube, de V.S. Netpresenter Easy Broadcast is gratis en bevat geen reclame of spyware. www.netpresenter.nl/easybroadcast