Ingezonden persbericht





Aladdin HASP SRM wint Codie Award 2008 voor 'Best Digital Rights Management Solution'

IJsselstein, 23 mei 2008 Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging, maakt bekend dat Aladdin HASP SRM de prestigieuze Codie Award 2008 heeft gewonnen in de categorie 'Best Digital Rights Management Solution'. De Codie Awards zijn een initiatief van de Software and Information Industry Association (SIIA).

De awards werden op 20 mei 2008 uitgereikt tijdens het Codie Awards Gala in San Francisco, Californië, in de Verenigde Staten. De verworven award van Aladdin staat voor de beste oplossing voor veilige digitale aankoop, distributie en gebruik van software en/of data. Met de Codie Awards beloont de SIIA al meer dan twintig jaar opmerkelijke prestaties, vooruitstrevende software, digitale informatie en ontwikkelingstechnologie. Zowel journalisten als concurrenten jureren bij de Codie Awards. Dat maakt deze prijzen tot de standaard voor kwaliteit en innovatie voor wat betreft de huidige technologie.

Aladdin HASP SRM is in de branche leidend als het gaat om kopieerbeveiliging, IP-beveiliging en veilige licentie-uitgave. Deze oplossing maakt het voor softwareontwikkelaars mogelijk om te groeien en hun winst te maximaliseren. Aladdin HASP SRM is een uniek end-to-end software-DRM-platform en integreert hard- en softwarebeveiliging in één oplossing. Dit biedt softwareontwikkelaars de mogelijkheid om de softwareontwikkeling volledig te scheiden van zakelijke processen en om beveiliging en licentie-uitgaven volledig te stroomlijnen met de levenscyclus van softwareproducten.

"Het is binnen de software- en informatiebranche een geweldige prestatie om als winnaar uit de bus te komen bij de Codie Awards", zegt Ken Wasch, President SIIA. "De SIIA bekroont een product als Aladdin HASP SRM, omdat het met kop en schouders boven andere producten in de branche uitsteekt voor wat betreft innovatie en vooruitstrevendheid."

"Het bemachtigen van een SIIA Codie Award is een competitieve race om erkenning. Door de jurering van concurrenten is het de hoogste waardering die je in de softwarebranche kunt krijgen", zegt Laila Arad-Allan, vicepresident software-DRM bij Aladdin Knowledge Systems. "De Codie Award die wij voor Aladdin HASP SRM in de wacht hebben gesleept, is het ultieme bewijs van de innovatie en inzet van Aladdin om de nummer één te blijven in beveiliging tegen piraterij."

Voor een compleet overzicht van de Codie Award-winnaars: www.siia.net/codies/2008/winners.asp.

Over Aladdin HASP

De Aladdin HASP-serie van software-DRM-producten is wereldwijd de eerste keus van software-uitgevers. HASP voorziet softwareontwikkelaars van krachtige oplossingen voor de bescherming, licenties en distributie van software om hun intellectuele eigendom te beschermen, meer klanten te bereiken door uitbreiding van licentiemodellen en hun inkomsten te verhogen door het illegaal kopiëren van software te voorkomen. Zie ook www.Aladdin.com/HASP.

Over Aladdin

Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), is wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging. Aladdin-klanten, variërend van softwareleveranciers tot en met bedrijven in uiteenlopende sectoren, profiteren van een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content. De Aladdin-oplossingen beschermen applicaties, internetgebruik en -toegang, en bedrijfsinformatie, en stimuleren de productiviteit. Het Benelux-hoofdkantoor van Aladdin is gevestigd in IJsselstein.

Ingezonden persbericht