KAS BANK

KAS BANK - committed since 1806


Loyalis besteedt backoffice Sparen & Beleggen uit aan Ordina en KAS BANK

Persbericht Loyalis 23 mei 2008

Loyalis, onderdeel van APG Groep, introduceert een internetspaarrekening en twee beleggingsproducten, waarvan één met inleggarantie. Voor de backoffice activiteiten is een samenwerkingsovereenkomst getekend met Ordina en KAS BANK. Ordina verzorgt de administratieve ondersteuning, KAS BANK verleent bancaire diensten.
"Met sparen en beleggen spelen wij in op de vragen van onze klanten. Spaarders willen graag een hoge rentevergoeding, gebruiksgemak en maximale vrijheid. Loyalis heeft zich in vijf jaar tijd een belangrijke positie verworven in de levensverzekeringsmarkt. Wij zijn marktleider in levensloop en staan stabiel bovenaan in vergelijkingen voor direct ingaande lijfrentes. Voor Sparen en Beleggen zijn we net zó ambitieus. Voor het beleggingsproduct maken we gebruik van de adviezen van beleggingsdeskundigen van APG Investment Services N.V. De kosten van beleggen zijn laag en volstrekt transparant. Eén van de producten heeft een inleggarantie", aldus Tom Faut, directeur Loyalis Sparen & Beleggen N.V.
Loyalis maakt gebruik van de backoffice van Ordina die de gewenste infrastructuur en flexibiliteit biedt. Hierdoor is Loyalis in staat om op een professionele en efficiënte wijze dienstverlening aan te bieden aan haar klanten waarmee deze via internet zowel kunnen sparen als beleggen. KAS BANK biedt hierbij de professionele bancaire ondersteuning.

Voor Ordina betekent de overeenkomst met Loyalis een belangrijke uitbreiding van haar bestaande BPO dienstverlening op het gebied van beleggersgiro administraties. "Met deze overeenkomst versterkt Ordina haar prominente plaats in deze markt" aldus Ronald Kasteel, voorzitter Raad van Bestuur van Ordina N.V.

"KAS BANK is zeer verheugd over de samenwerking met Loyalis. Als gespecialiseerde en onafhankelijke dienstverlener voor institutionele beleggers en financiële instellingen hebben wij de markt voor banksparen en levensloop reeds langer geïdentificeerd als een interessante markt met grote mogelijkheden voor pensioenfondsen maar ook voor verzekeraars. Onze dienstverlening aan Loyalis onderstreept de juistheid van deze visie" aldus Albert Röell, voorzitter van de Raad van Bestuur van KAS BANK.

Over Loyalis
Loyalis, onderdeel van APG Groep, is een inkomens- en arbeidsspecialist die met name opereert voor het onderwijs, de overheid, politie, brandweer, defensie, energie- en nutsbedrijven. Loyalis levert aanvullende oplossingen voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Integrale oplossingen, maatwerk in advisering en in productontwikkeling, transparantie, hoge service en uitvoering zijn kernkwaliteiten van de organisatie. Loyalis gaat niet voor de grote winsten, maar kiest voor de klant. Voor verdere informatie over Loyalis: kijk op www.loyalis.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Loyalis, Guus Creusen, Woordvoerder Loyalis (045-5797128)

Over ORDINA
Ordina werkt met circa 5.700 mensen binnen de Nederlandse en Belgische markt aan de verbetering van bedrijfsprocessen. Zij doet dit door te adviseren, ondersteunende applicaties te ontwikkelen of door complete processen, inclusief ICT, over te nemen. Ordina N.V. is opgericht in 1973 en het aandeel is genoteerd aan
Euronext Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ordina, Saskia Huuskes, directeur Corporate Communicatie (030-6637402)

Over KAS BANK
KAS BANK is een zelfstandige Europese specialist in zakelijke effectendienstverlening. Als onafhankelijke bank vormen wij de schakel tussen professionele financiële instellingen binnen Europa en daarbuiten. Onze focus is gericht op toegevoegde waarde dienstverlening aan nationale en internationale partijen in de pensioen- en effectenwereld. Daarbij opereren wij vanuit het marktperspectief van onze cliënten. Maatwerk en transparantie staan in onze dienstverlening centraal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michiel Jansen, secretaris Raad van Bestuur (020-5575230)

Copyright © 2008 KAS BANK N.V. Alle rechten voorbehouden