Ingezonden persbericht

IBS wint Europese Partner Award van Cognos / IBM

Tijdens de Cognos Partner Summit in Las Vegas mocht IBS de 'Powered by Cognos Software - Partner Solution Award 2008' voor Europa in ontvangst nemen.

Nieuwegein, 23 mei 2008 - IBS Business Intelligence software levert een geïntegreerde data opslagfaciliteit die IBM Cognos 8 BI ondersteunt, en gebundeld is met de IBS ERP software. Het maakt het voor gebruikers mogelijk om toegang te hebben tot alle bedrijfsgegevens, ongeacht waar deze is opgeslagen, gebruikmakend van beschikbare interfaces over meerdere transactieverwerkende systemen, relationele- en OLAP warehouses, en zowel platte, oudere als ook moderne bronnen. IBS Business Intelligence software voorziet IBS Enterprise gebruikers van efficiënte analysemogelijkheden die bedrijven helpen de juiste zakelijke beslissingen te nemen.

Mark Cockings, Senior Vice President Sales & Marketing bij IBS, zegt er het volgende over: "Deze award is het bewijs dat Cognos niet alleen onze Business Intelligence strategie onderschrijft, maar ook onze ontwikkelingen op het gebied van het verwezenlijken van een reeks vooruitstrevende voorgedefinieerde oplossingen waaronder data warehouse- en rapportage-applicaties voor onze klanten. Wij blijven investeren in onze Business Intelligence mogelijkheden, die een weergave zijn van de wensen en verlangens van de IBS Enterprise klanten. Met onze oplossing kunnen onze klanten optimaal profiteren van Business Intelligence, terwijl ze tegelijkertijd besparen op de benodigde resources en tijd voor het verkrijgen van het eindresultaat."

Ted Jandl, Vice President Global Strategic Partners bij Cognos, een IBM-organisatie, zegt: "Klanten afkomstig uit een grote verscheidenheid aan industrieën kiezen voor de oplossingen van onze 'Powered by Cognos Software' partners om hun bedrijfsprestaties te verbeteren. In deze oplossingen worden technologie, kennis, methodologie en techniek gecombineerd met een praktische industrie-specifieke kennis. Dit helpt onze klanten om hun strategische focus aan te scherpen, successen te behalen en een voorsprong op hun concurrenten te verkrijgen. IBS laat keer op keer weer zien in staat te zijn dergelijke oplossingen te bieden en het is ons dan ook een genoegen dit te mogen onderstrepen met het uitreiken van onze belangrijkste Europese award."

Over IBS
IBS is de nummer 1 in bedrijfssoftware voor middelgrote bedrijven. IBS ontwikkelt en implementeert al 30 jaar bedrijfssoftware voor meer dan 5000 klanten in 40 landen. Bedrijfssoftware voor HRM & payroll, financieel management en supply chain & ERP. IBS Nederland is een 100% dochter van de beursgenoteerde Zweedse IBS Group, marktleider op het gebied van supply chain-software, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. Kijk voor meer informatie op: www.ibs.nl