Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Amsterdam, 15 mei 2008

STREETLAB LIVE!

Streetlab live is een talkshow over professie en ondernemerschap in streetfashion en streetart in Pakhuis de Zwijger. Hoe zet je als beginnende ontwerper je eigen label op? Een talkshow met jonge ontwerpers, gevestigde namen en bekende merken.

In deze tweede editie ligt de nadruk op de rol van de media. Welke invloed heeft de media op het succes van beginnende ontwerpers?

Titel: Streetlab Live
Datum: Vrijdag 23 mei 2008 Tijd: 20.00 ­ 23.00 uur Plaats: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 181K, 1019 HC Amsterdam Toegang: Gratis
Info: www.streetlab.nl | contact@streetlab.nl

Gasten:

· Milou van Rossum, moderedacteur de Volkskrant
· Peter Bas Mensink, hoofdredacteur VICE en Gup Magazine
· Anneloes van Gaalen, schrijver en programmamaker (o.a. LeCool, CODE)
· Manuel Seikritt, PR fashionagency Cream PR
· Eatly, ontwerpersduo

Presentatie door Farid Benmbarek (Lijn 5.com en NPS), sidekick Lee Stuart

Streetlab is een platform voor jonge makers en ontwerpers `van de straat'. Streetlab organiseert sinds 2005 performances, shows en exposities van jonge streetfashion designers en street artists. In de zomer van 2007 realiseerde Streetlab in Amsterdam een vierdaags festival met meer dan 13.000 bezoekers op de Westergasfabriek.. Kijk voor meer informatie op www.streetlab.nl

Stichting Streetlab is een initiatief van Premsela (www.premsela.org) en Cultuurfabriek (www.cultuurfabriek.nl) Streetlab Live wordt ondersteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Pakhuis de Zwijger, VSBfonds, Stichting Cultuurlab.