Sponsors vinden is geen sport meer


Nieuwe website brengt sportteams en sponsors kosteloos samen

RHENEN, 20080523 -- Voor sportteams en sponsors is het vanaf nu een stuk eenvoudiger elkaar te vinden. Ze gaan naar www.teamsponsor.nl, geven hun wensen op...en dat is alles. Sneller, efficiënter en met een aanzienlijk grotere slagingskans dan brieven of e-mails sturen, wat tot op heden het enige alternatief was. Teamsponsor.nl is bovendien volledig gratis, voor zowel teams als sponsors.

Voor alle populaire sporten
Teamsponsor.nl biedt categorieën voor atletiek, voetbal, fitness, volleybal, basketbal en zwemmen. Teams kunnen specifiek opgeven wat hun wensen zijn, van sponsoring van nieuwe sporttenues tot een nieuw clubgebouw, met de bijbehorende kosten. Daarnaast kunnen zij aangeven wat de eventuele tegenprestatie is, zoals logovermelding op de kleding of op het sportveld. Ook potentiële sponsors kunnen hun wensen opgeven, waardoor snel een perfect passende match kan worden gevonden.

Sporttas voor teams als welkomstcadeau
Ivo van Loon, de initiatiefnemer van Teamsponsor.nl: "Sport en sponsoring horen onlosmakelijk bij elkaar. Het zoeken en vinden van en naar sponsors is echter voor de meeste sporters en sportclubs een moeilijk proces. Teamsponsor.nl maakt het een stuk eenvoudiger. Omdat beide partijen bovendien hun wensen direct kenbaar maken en actief op zoek zijn, is de slagingskans aanzienlijk groter. Bijkomend voordeel van internet is daarnaast dat we direct landelijke spreiding bieden. Lokale bedrijven kunnen dus lokaal sponsoren, maar als ze dit landelijk willen doen, gaat dat net zo eenvoudig." Wie meer wil weten of zich direct wil aanmelden, kan kijken op www.teamsponsor.nl. Tijdelijk ontvangen teams die zich aanmelden een gratis sporttas als welkomstcadeau.