Ingezonden persbericht


Bouwplan Noordoostpolder, dé beurs over Bouwen & Wonen! 23 en 24 mei op de Deel te Emmeloord

Op vrijdag 23 mei en zaterdag 24 mei 2008 is het weer zover; de beurs Bouwplan Noordoostpolder gaat dan voor de tweede keer van start! In samenwerking met de gemeente Noordoostpolder organiseert Organisatiebureau Plan Effect deze beurs in meerdere paviljoententen op locatie "De Deel", in het centrum van Emmeloord.

Bouwen en Wonen
Ook dit jaar zet Bouwplan Noordoostpolder de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van bouwen en wonen in de spotlights. U vindt alle informatie onder één dak tussen fundering en inrichting en tussen financiering en afwerking van de woning.

De beurs speelt in op actuele ontwikkelingen op het gebied van woningbouw en woninginrichting. U vindt er bijna 100 interessante bedrijven met een grote gevarieerdheid aan productinformatie waaronder bouwondernemingen, makelaars, hypotheekverstrekkers, banken, keukenspecialisten, meubelzaken, sanitairleveranciers en hoveniers. U kunt zich op verschillende gebieden laten inspireren!

Gemeente Noordoostpolder
Omdat de gemeente Noordoostpolder een prominente plaats inneemt, wat betreft de bouwplannen, is zij ook op deze beurs aanwezig. Noordoostpolder is een gemeente die zichzelf continue ontwikkeld, en waar innovatie en verbetering hoog in het vaandel staan. Bouwplan creëert de ideale sfeer waarin de gemeente haar nieuwste plannen en projecten kan introduceren aan het grote publiek.

Organisatie
De organisatie van Bouwplan Noordoostpolder is in handen van Organisatiebureau Plan Effect, in nauwe samenwerking met de gemeente Noordoostpolder. De medewerkers van Plan Effect hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met de organisatie van beurzen. Plan Effect organiseert ruim 15 jaar beurzen over bouwen en wonen in het noorden van Nederland én in Lelystad en Almere.

Geïnteresseerd in bouwen en wonen? Dan mag u Bouwplan Noordoostpolder niet missen! Voor alle informatie op het gebied van bouwen en wonen, heten wij u van harte welkom op Bouwplan Noordoostpolder 2008. Bouwplan Noordoostpolder wordt gehouden in een paviljoen op "de Deel" in het centrum van Emmeloord. Openingstijden: vrijdag 23 mei van 14.00 tot 21.30 uur en zaterdag 24 mei van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs (incl. kopje koffie) bedraagt euro 3,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Er is professionele kinderopvang aanwezig.