Ingezonden persbericht


Nr. 111

Hilversum, 5 mei 2008

GERALD TROOST GEEFT CONCERT OP RONDUIT WERVELWEEKEND

Ronduit Wervelweekend, Zelhem 23 t/m 25 mei 2008

De jonge bezoekers van het Ronduit Wervelweekend op de Betteld in Zelhem worden van 23 t/m 25 mei verrast met een spectaculair optreden van de bekende gospelartiest Gerald Troost. Jongeren van 12 t/m 16 jaar kunnen genieten van motiverende sprekers, goede bijbelstudies, wervelende samenkomsten en ontspannen activiteiten rondom het thema 'Binnen'. Reserveren kan via www.eo.nl/ronduitwervelweekend.

Sprekers
Sprekers waaronder Tiemen Westerduin, CP Helms, Jaroah Haumahu en Martin Brand gaan dieper in op het thema 'Binnen'. God de Vader wil graag een relatie met je aangaan op basis van liefde. Hij wacht al heel lang op jou en je mag altijd bij Hem thuiskomen.

Praiserock
Praiserockband InSalvation verzorgt de aanbidding. De band bestaat uit enthousiaste en talentvolle muzikanten uit alle delen van Nederland. 's Middags organiseert Athletes in Action een sportief programma met diverse outdoorevenementen.

Overzicht data en locaties:
Datum: 23 t/m 25 mei 2008
Adres: Aaltenseweg 11, Zelhem
Prijs: vanaf E 69,00 per persoon (excl. E 2,50 reserveringskosten). Je slaapt dan in De Hal. Wil je liever iets luxer? Dan kun je voor E 79,00 in De Herberg slapen (ook excl. E 2,50 reserveringskosten).


---

Noot voor redactie,