Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Gratis uw tuin laten ontwerpen op 23 en 24 mei tijdens

Bouwplan Noordoostpolder in Emmeloord!

Bouwplan Noordoostpolder staat voor de deur en het belooft een fantastische beurs te worden. Er is veel te zien en te beleven voor de bezoekers! Organisatiebureau Plan Effect organiseert deze beurs in nauwe samenwerking met de Gemeente Noordoostpolder en vindt plaats op 23 en 24 mei op De Deel in Emmeloord.

Wat biedt Bouwplan?

Bouwplan is een beurs over bouwen en wonen die inspeelt op actuele trends. Op Bouwplan kan de consument onder één dak alle informatie inwinnen die nodig is voor het (ver)bouwen, kopen, huren en inrichten van een huis. En natuurlijk wordt de tuin niet vergeten!

Eén van de belangrijkste peilers van de beurs is informatie over de nieuwe bouwprojecten van de gemeente Noordoostpolder. Daarnaast vindt u op de beurs interessante beursdeelnemers zoals, bouwondernemingen, projectontwikkelaars, makelaars, hypotheekverstrekkers, woninginrichters en hoveniers. Men kan kijken en vergelijken en uiteindelijk voordelig zaken doen!

Gratis tuinontwerpadvies
Tijdens Bouwplan Noordoostpolder is Harrie Boerhof Hoveniersbedrijf aanwezig om u gratis tuin(ontwerp)advies te geven! De experts van dit bedrijf staan klaar om u te inspireren en motiveren om iets fantastisch van uw eigen tuin te maken. Vergeet niet een plattegrond 1:100, foto's van uw tuin en een bouwtekening mee te nemen!

Wilt u zeker weten dat er tijd voor u is bij Harrie Boerhof Hoveniersbedrijf? Reserveer dan tijdig bij Organisatiebureau Plan Effect op telefoonnummer 0529-462332.

Geïnteresseerd in bouwen en wonen? Dan mag u Bouwplan Noordoostpolder niet missen! Bouwplan Noordoostpolder wordt gehouden in een paviljoen op "de Deel" in het centrum van Emmeloord. Openingstijden: vrijdag 23 mei van 14.00 tot 21.30 uur en zaterdag 24 mei van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs (incl. kopje koffie) bedraagt euro 3,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Er is professionele kinderopvang aanwezig.

Voor meer informatie over Bouwplan Noordoostpolder kunt u kijken op www.planeffect.com of bellen naar 0529-462332.



Ingezonden persbericht