Politie Zeeland


---


O-1030-2008 Auto's opengebroken op Schouwen-Duiveland
Vrijdagmiddag werden op Schouwen-Duiveland twee auto's opengebroken.
Uit een auto op de Brouwersdam in Scharendijke werden de radio / cd-speler, het navigatiesysteem en enkele tientallen cd's gestolen. Uit een auto op de Rampweg in Renesse werden ook de autoradio en het navigatiesysteem weggenomen. Uit deze auto werd tevens een universele carkit gestolen.

W-1031-2008 Aanrijding in Vlissingen
Op de kruising President Rooseveltlaan / Irislaan in Vlissingen vond vrijdag om 17.50 uur een aanrijding plaats.
Een 17-jarige Vlissingse scooterrijder reed over de President Rooseveltlaan, komende uit de richting van de Nieuwe Vlissingseweg. Op de kruising sloeg hij linksaf en liet daarbij een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 28-jarige plaatsgenote, niet voorgaan. Bij de aanrijding raakte de scooterrijder aan zijn been gewond, hij is naar het ziekenhuis in zijn woonplaats gebracht. De scooter en de auto liepen schade op.

Z-1032-2008 Vrachtwagen rijdt tegen viaduct, Terneuzen
Op de N61 is vrijdag rond 16.00 uur een vrachtwagen met aanhanger tegen een viaduct gereden.
De bestuurder, een 41-jarige man uit Wetteren (B), reed met zijn vrachtwagen met aanhanger over de N61. Op de eerste laadbak van de vrachtwagen stond een geladen container, waardoor de combinatie te hoog was. Daardoor reed de man met zijn lading tgen het viaduct aan. De container schoof hierbij naar achteren waardoor de laadklep kapot ging. Door de kracht van de aanrijding werd de auto tegen het wegdek gedrukt waardoor de dieseltank lek raakte. Een blaastest wees uit dat de Belg meer dan 1 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Hij werd aangehouden en moest zijn rijbewijs inleveren.

W-1033-2008 Inbraak in clubhuis, Middelburg
Tussen donderdag 22.00 en vrijdag 17.00 uur werd ingebroken in een clubhuis van een sportvereniging aan de Breeweg in Middelburg.
Er werd voor enkele honderden euro's aan snoep en drank weggenomen.
Ook werd gepogd in te breken in een ander clubgebouw in de buurt. Dit bleef echter bij een poging.





Politie Zeeland