Ingezonden persbericht

Toffe Haan Reisverslag IX Nieuwe Stijl!

20 mei 2008

Beste Luisterhaantjes

Toffe Haan presenteert nieuw wapenfeit!
9 mei jongstleden kwam 'Ik kan er echt niks mee' ter wereld in Geluidsstudio 't Pand te Vlaardingen. Na Vlaardingen op vrijdagavond werden Ridderkerk en Utrecht de volgende dag onderworpen aan de fraaie klanken van Hollands nieuwste.
16 mei is de kersverse trots landelijk gelanceerd op Kink FM! Toffe Haan was daar te gast bij Stacey Rookhuizen in haar programma Dutch Delight. We hebben daar als klap op de vuurpijl een indrukwekkende uitvoering van Roodkapje ten gehore gebracht.
Terugluisteren kan op http://www.kinkfm.com!
In de studio en bij Kink FM

'Ik kan er echt niks mee' is vanaf heden te downloaden op http://www.toffehaan.nl. Verspreid het wijd en zijd zodat wij nooit meer onaangekondigd de specie uit de muur komen knallen. Want zoals iedereen intussen weet heeft onze gitaristische Vlaming Martijn zich te diep in onze nesten gewerkt om nog weggedacht te kunnen worden in het huidige en toekomstige plaatje van Toffe Haan. Na stevig beraad zagen wij, Bart, Simon en Cors geen andere uitweg en hebben Martijn een vast contract aangeboden. De wettelijk geldende opzegtermijn van 80 jaar vond Martijn geen bezwaar. Wij geloven dat Toffe Haan nóg steviger in de schoenen voor u zal verschijnen en we hopen dat jullie deze nu al legendarische virtuoos in de harten zullen sluiten, zoals hij dat doet met zijn Les Paula's!
Toffe Haan in Ridderkerk

Aankomende vrijdag 23 mei spelen we in Waterfront, Rotterdam als support act van de Nederrockband VanKatoen. We hebben voor die avond nog kaarten à ¤ 5,- in de aanbieding. Deuren open om 20:00u!
Voor Koetstock te Kockengen op 6 juni hebben we enkele vrijkaarten beschikbaar!
Neem hiervoor contact met ons op via info@toffehaan.nl

Rest ons nog de optredens voor de komende tijd uit de doeken te doen:

23 Mei~Vanaf 20:30 in Waterfront, Rotterdam
06 Juni~Vanaf 23:00 op Koetstock, Kockengen
21 Juni~Vanaf 20:30 in Kaffee Lambiek, Tilburg
05 Juli~Vanaf 15:00 op het Zeeheldenfestival, Den Haag
12 Juli~Vanaf ±19:00 op Scheldepop, Terneuzen

Was getekend,
Simon, Bart, Cors en Martijn

www.toffehaan.nl

--