Gemeente Enschede

Open huis Spinnerij Oosterveld op zaterdag 24 mei

Voor alle belangstellenden en (startende) ondernemers

Ondernemer en goochelaar Hans Kazàn is slechts één van de vele attracties en activiteiten tijdens het open huis van bedrijfsverzamelgebouw Spinnerij Oosterveld.

Op zaterdag 24 mei aanstaande, van 10.30 - 16.00 uur, zet Spinnerij Oosterveld de deuren wagenwijd open. Iedereen kan een kijkje komen nemen in de prachtig gerenoveerde voormalige garenspinnerij aan het Rigtersbleek-Zandvoort 10 in Enschede.

Het programma tijdens het open huis is zeer gevarieerd en bevat heel veel interessante en leuke programmaonderdelen, voor jong en oud. Een overzicht.
o Rondleidingen en speurtochten door het gebouw o Rondleiding speciaal voor oud-medewerkers van Spinnerij Oosterveld door Roderick Ledeboer (zoon van de voormalige directeur) o Een optreden van Hans Kazàn: "de magie van het ondernemen" o Workshops voor startende ondernemers door o.a. ROZ Twente, Stichting Oostwerk en de Belastingdienst
o Infomarkt voor startende ondernemers met medewerking van o.a. ROZ Twente, Rabobank, ABN AMRO, Belastingdienst, ONE en diverse ondernemersvenigingen
o Presentaties door zittende ondernemers
o Blusdemonstraties door de brandweer Gronau/Epe o Kunstexpositie, workshop keramiek en workshop "Leer ontspannen in een kwartier"
o Laat je schminken, grimeren of fotograferen
o En ook nog een springkussen, voetbalparcours en kleurwedstrijd voor de jongste gasten in samenwerking met voetbalvereniging Rigtersbleek.

Omwonenden van Spinnerij Oosterveld en een groot aantal startende ondernemers hebben een speciale uitnodiging gekregen voor het open huis. Het open huis wordt georganiseerd door Spinnerij Oosterveld, de zittende huurders en de gemeente Enschede.

Oproep aan oud-werknemers Spinnerij Oosterveld
De organisatie is nog op zoek naar mensen (of familie van) die vroeger in de Spinnerij Oosterveld hebben gewerkt. Bent u dat en kunt u nog vertellen over het werken in de Spinnerij en de historie van het gebouw? Wij komen graag met u in contact! Meld u zich bij Nettie Olde Hartmann, telefoon: 053-4347070 of loop even binnen bij Spinnerij Oosterveld. U kunt bij de receptie vragen naar Nettie Olde Hartmann.

In Spinnerij Oosterveld zijn op dit moment 23 bedrijven gevestigd. Informatie over Spinnerij Oosterveld vindt u op: www.spinnerijoosterveld.nl

Bijlage(n)

Open 08-05-16_adv._def.pdf in nieuw window 08-05-16_adv._def.pdf Open 08-05-16_Leaflet_def.pdf in nieuw window 08-05-16_Leaflet_def.pdf

16 mei 2008