Gemeente Purmerend

Voorronden straatvoetbal Purmerends Streetevent 2008

19 mei 2008

Zaterdag 24 mei en zondag 1 juni zijn de voorronden 3x3 straatvoetbal. De grote finale is zondag 14 juni tijdens het Streetevent 2008 op de Koemarkt in de Marktstad. Teams van drie spelers nemen het per leeftijdsklasse tegen elkaar op. Tijdens de grote finale spelen per leeftijdscategorie zes teams om de eer en leuke prijzen. Er zijn drie leeftijdsklassen.

Straatvoetbal is voor veel jonge Purmerenders een heerlijke sportieve activiteit. Zij kunnen het tijdens de voorronden 3x3 straatvoetbal en de grote finale opnemen tegen teams uit ander wijken. Deelname kost per team van drie spelers - met eventueel één wisselspeler - EUR 5. Informatie en het inschrijfformulier over de voorronden straatvoetbal staan op deze site maar deze zijn ook af te halen op locatie tijdens Sport- en Spel in de verschillende wijken of op te vragen bij het Sportservicecentrum, telefoon 452 312.
In tegenstelling tot voorgaande edities is het nu alleen mogelijk op de dag zelf in te schrijven.

De voorronde zaterdag 24 mei is in Purmer-Zuid bij winkelcentrum Meerland, zondag 1 juni is de voorronde in Weidevenne bij Brede School De Kraal aan de Zambezilaan. Het toernooi begint beide dagen om 10.00 uur, de inschrijving is om 09.30 uur bij de sportbus op de locatie. In elke leeftijdscategorie zijn tijdens de voorronden zestien teams te plaatsen. Er zijn teams met spelers vanaf acht tot en met twaalf jaar, vanaf dertien tot en met zestien jaar en vanaf zeventien tot en met 24 jaar.
Het Streetevent is een initiatief van de afdeling Sport van de gemeente Purmerend.