Stadsdeel Zeeburg

Dag van het Park en Wijkweb op het Flevoparkfestival

20 mei 2008
In het weekend van 24 en 25 mei is er in het Flevopark van alles te doen. Naast het Flevoparkfestival is er op zondag ook de Dag van het Park en neemt Wijkweb een grote in het festival in.

Dag van het Park

Zondag organiseert stadsdeel Zeeburg van 12.00 tot 17.00 uur de Dag van het Park in het Flevopark. Daarmee is het dit jaar onderdeel van het Flevoparkfestival dat op zaterdag 24 en zondag 25 mei gehouden wordt. Tijdens de Dag van het Park kunnen bezoekers van het Flevopark boogschieten, klimmen op een klimwand, vogels kijken, waterdieren zoeken, zijn er rondleidingen, creatieve workshops en mini-excursies.

Wijkweb

Diezelfde dag neemt Wijkweb ook een grote plek op het festival in. Zo staat er dan van 12.00 tot 19.00 uur een buurtpodium, is er een politiek café met onder andere Freek Ossel, wordt de wijkagenda gepresenteerd, staat er een informatiemarkt en een buurtbus, wordt er gedanst, is er een graffiti wijkagenda voor de jeugd en een molen van vraag en aanbod.

Flevoparkfestival

Het Flevoparkfestival 2008 wordt dé ontmoetingsplek voor alle mensen, organisaties en instellingen die bij de Indische Buurt betrokken zijn. Wat er positief gebeurt in de buurt wordt er zichtbaar, tastbaar en proefbaar. Door een mix van muziek, kunst, sport, spel en educatie wordt de samenhorigheid vergroot en wordt de wijk in de breedste zin van het woord in de positieve belangstelling gezet.

Nieuwsgierig?

Kom dan ook op zondag 25 mei naar het Flevoparkfestival: Programma Flevoparkfestival.
Wie zijn er bij het politiek café?.
Wat is Wijkweb?
De Dag van het Park is een initiatief van de ANWB.