Gemeente Wassenaar

De Week van Nieuw Valkenburg

Als onderdeel van het inspraaktraject concept Integraal Structuur Plan Nieuw Valkenburg (ISP) wordt van zaterdag 24 tot en met vrijdag 30 mei de Week van Nieuw Valkenburg gehouden.

Op 13 mei hebben de colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Katwijk en Wassenaar het concept van het Integraal Structuur Plan Nieuw Valkenburg (ISP) vrijgegeven voor inspraak. De inspraakperiode duurt tot en met donderdag 26 juni aanstaande.

Als onderdeel van het inspraaktraject wordt van zaterdag 24 tot en met vrijdag 30 mei de Week van Nieuw Valkenburg gehouden. In deze week vinden allerlei activiteiten plaats, waaraan iedereen kan meedoen. Het thuishonk van de projectorganisatie is die week de onderofficiersmess aan de 1e Mientlaan, de toegangsweg naar het voormalige marinevliegkamp.

Kijk snel op de site Week van Nieuw Valkenburg voor het programma en activiteiten.

Op dit gedeelte van de website vindt u meer informatie over de Week van Nieuw Valkenburg. Hebt u nog vragen, dan kunt u die stellen via e-mail: info@locatievalkenburg.nl of telefonisch via 06-51333662 (Linda van den Berg).
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl