Ingezonden persbericht


Beste persrelatie,

De laatste jaren is de speciale Apenheul "PERS - FAMILIEDAG" elke keer een bijzondere en gezellige dag gebleken. De dag is ook een prima gelegenheid om elkaar te spreken en op de hoogte te brengen van nieuwe plannen en ideeën. Ook dit jaar nodigen we u weer van harte uit voor deze dag welke plaats zal vinden op zaterdag 24 mei 2008!

Tipje van de sluier
Wij bieden u een leuke dag uit met collega's of met het hele gezin. We ontmoeten u graag om 13.45 uur midden in het park in het speciale Afrikaanse onderzoekerskamp Kambizuri. U bent uiteraard de hele dag welkom om het apenpark te bezoeken. Het tijdstip van ontvangst sluit aan op de tweede gorilla voederpresentatie, die plaatsvindt bij het aangrenzende Bongo Bonde. De ontvangstplek Kambizuri heeft een mooi uitzicht op het gorilla eiland. Onder het genot van koffie/thee en gebak lichten we een tipje van de sluier op over enkele toekomstplannen, zoals de plannen voor het Amazonegebied, het Natuurhuis en het zomer evenement. Deze presentatie duurt ongeveer 25 minuten.

Als u zich aanmeldt* voor deze Persdag ontvangt u het entreebewijs met programma.

Tip: geniet de hele dag van wat Apenheul te bieden heeft. Mis ook zeker de leuke, informatieve voederpresentaties van onze verzorgers niet! ´Ontmoet´ de nieuwe zilverrug Jambo, die onlangs voor de tweede keer vader is geworden. Bovendien zijn de twee gorillababy's goed te bewonderen!

Het laatste apen(heul) nieuws vindt u ook op onze site: www.apenheul.nl.

Graag tot 24 mei!

Met vriendelijke groet,

L.E.M. de Boer
Directeur Apenheul



Ingezonden persbericht