Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

'REAL EL CANARIO' IN PODIUM

Hardenberg -, Wie in 1985 op Tenerife de toen 11-jarige Ezequiel Val Real zag breakdancen, dacht waarschijnlijk niet dat dit jochie 23 jaar later één van de toonaangevende Club-DJ's van Nederland zou worden. Toch is het zo gelopen. Podiumplanner Herman Potgieter kent de kwaliteit van 'Real el Canario' zoals Ezequiel tegenwoordig heet en boekte hem voor aanstaande zaterdagnacht (24-05. Daarmee haalt Podium weer een topper binnen haar deuren tijdens 'Urban Night'.

Real el Canario Hij wordt gezien als de spirituele vader van de muziekstijl die we tegenwoordig omschrijven als 'urban eclectic'. In 2000 vestigde hij zich in de culturele hoofdstad van Europa: Amsterdam. Via de podia van festivals als Mysteryland, Dance Valley, Inner City, Ambassador, Luxurush, Paradisco en Expornstar werkte hij zich in the picture. Gevraagd naar wat een bomvol Podium zaterdagnacht kan verwachten zegt Real: "Ik ben een hiphop DJ, ik speel platen vanuit een hiphop perspectief, maar mijn muziekkennis kent geen grenzen." Zijn unieke mixstijl heeft hem geliefd gemaakt bij een groot en divers publiek. Waar Real ook heeft gedraaid, laat hij zijn publiek stomend en zwetend achter.

Verder presenteert Podium zaterdag het 'Off the wall dj/vj-team. Bij alle grote feesten en festivals geliefd vanwege hun spectaculaire show; de combinatie van vette urban & house, ondersteunt door een meesterlijke video- en visuele show op grote schermen. Een totale beleving! En natuurlijk is Podium resident MAN!E van de partij. In Club!Slam tenslotte is DJ Patrick zaterdagnacht gastheer. Naast zijn unieke muziekkeus is er zaterdag ook volop sexy entertainment in de discotheek van het Podiumcomplex. Meer programma-informatie op www.podiumgroep.nl.

Einde Persbericht

Noot voor redacties: