Graafschap TV


---


Emile Ratelband te gast in TV programma Goede Zaken! Vanaf zaterdag 24 mei 2008 om 20:20 uur op Graafschap TV

Op woensdag 14 mei jongstleden zijn de opnames geweest van de laatste drie uitzendingen van het succesvolle tweede seizoen van het businessprogramma voor Oost-Gelderland "Goede Zaken" . Het programma wordt in samenwerking met ondernemers uit de regio gemaakt. In het programma schuiven wekelijks bijzondere ondernemers aan tafel.

Het programma
Het programma Goede Zaken is een wekelijks programma op Graafschap TV. Iedere uitzending zijn andere ondernemers aanwezig, die hun verhaal en missie vertellen aan de kijkers. De laatste opname van dit seizoen heeft plaats gevonden Business Center Doetinchem.

Side-kick / co-presentator
Presentator Bert de Regt heeft wekelijks een speciale gast die meepraat over de onderwerpen die aan tafel worden besproken. Emile Ratelband schuift voor deze laatste drie uitzendingen aan als side-kick/co-presentator.

De gasten aan tafel
In deze laatste drie afleveringen praat Bert de Regt aan tafel met: . de heer Blije, CEO van Toorank Zevenaar . Castillo Muller, Businesscenter Doetinchem . Marcel Visser, directeur van Expeditie Visser . Jurjen Helfrich, commercieel directeur van JP Media . Jaap van der Meulen, voorzitter van Jong Management . Frank Gesthuizen, directeur van o.a. Plok in Didam

Uitzendschema

Het businessprogramma Goede Zaken! wordt uitgezonden op de volgende dagen:

Zaterdag 24 mei 2008 vanaf 20:20 uur.
Zaterdag 31 mei 2008 vanaf 20:20 uur.
Zaterdag 07 juni 2008 vanaf 20:20 uur.

Graafschap TV, echte televisie voor Oost- Gelderland Graafschap TV brengt 24 uur per dag regionale televisie voor Oost-Gelderland, waaronder dagelijks nieuws met reportages uit de regio. Wij zijn aanwezig bij belangrijke gebeurtenissen en evenementen. Graafschap TV is in Oost-Gelderland te ontvangen via de UPC kabel.

Ruim een half miljoen inwoners in Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers) kunnen dagelijks afstemmen op onze programma's, die in een carrousel op elke gewenst moment van de dag te bekijken zijn.

Graafschap TV is daarnaast via de live-stream wereldwijd te bekijken. De live-stream wordt dagelijks zo'n 2.500 keer bekeken. De live-stream is te bekijken via http://live.graafschap.tv

Uitzendgebied Graafschap TV
Geheel Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers), ruim 500.000 inwoners

Aalten
Berkelland
Bronckhorst
Brummen
Doesburg
Doetinchem
Lochem
Oost-Gelre
Rijnwaarden
Oude IJsselstreek
Montferland
Winterswijk
Zevenaar
Zutphen

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mario Huntink
T. 0888 - 33 33 33
E. mario.huntink@graafschap.tv


---- --