Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Politie start onderzoek na overval in woning

Publicatiedatum: 24-5-2008 9:57:31

OOSTERHOUT - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een overval op een woning aan de Groenestraat in Oosterhout op 24 mei 's nachts.

Het slachtoffer, een 36-jarige man uit Oosterhout, werd 's nachts in zijn woning (in zijn slaap) overvallen door meerdere personen. Deze stonden in zijn slaapkamer en sloegen de man direct een aantal malen. Daarop werd de man gekneveld. De personen gingen er later vandoor met sieraden, een klein geldbedrag en de auto.

Verwondingen
Op dit moment is niet duidelijk vast te stellen hoe laat dit gebeurde. De politie gaat er daarom voorlopig van uit dat de overval plaatsvond tussen 00.30 uur en 04.00 uur (tijdstip melding). Het slachtoffer wist zich na de overval te ontzetten en ging vervolgens naar buurtbewoners, die de politie alarmeerden. De man is met een ambulance overgebracht naar het Rijnstate-ziekenhuis in Arnhem. De man heeft over het hele lichaam diverse kneuzingen opgelopen, maar kon na behandeling weer naar huis.

Onderzoek: getuigen gezocht
De politie is een onderzoek gestart. Zo wordt er onder meer technisch sporenonderzoek verricht en zullen omwonenden worden benaderd. De politie roept iedereen op die mogelijk iets weet over dit gebeuren, zich te melden bij de politie op 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
Telefoon: 06-53441776 bereikbaar tot 11.00 uur