Politie Zeeland


---


O-1035-2008 Eenzijdig ongeval onder invloed, Oud-Vossemeer
Zaterdagochtend rond 06.15 uur vond er op de Broekseweg in Oud-Vossemeer een eenzijdig ongeval plaats.
Een 50-jarige automobilist uit Steenbergen reed over de Broekseweg komende uit de richting van Sint Annaland. Door onbekende oorzaak reed hij een langs de weg gelegen sloot in. De man bleef ongedeerd; zijn auto raakte aan de voorzijde beschadigd.
Uit ademanalyse bleek dat de man 3,6 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Z-1036-2008 Rijden onder invloed, Hulst
Zaterdagochtend rond 06.00 uur is een 30-jarige automobilist uit Hulst, aan de Zoutestraat in Hulst, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 3,3 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat hij met een ongeldig rijbewijs reed (verlopen). Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

W-1037-2008 Rijden onder invloed, Koudekerke
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.20 uur is een 25-jarige automobilist uit de gemeente Veere, aan de Burgemeester Dregmansstraat in Koudekerke, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Z-1038-2008 Rijden onder invloed, Clinge
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.30 uur is een 32-jarige automobilist uit de gemeente Hulst, aan de 's Gravenstraat in Clinge gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 3,3 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

W-1039-2008 Diefstal motorscooter, Vlissingen
Tussen vrijdagavond 19.00 uur en vrijdagnacht 03.00 uur is een motorscooter, die aan de Walstraat in Vlissingen stond, weggenomen.
Het betreft een gele Wangye met het Britse kenteken GX-06-LRK. De waarde van de motorscooter is onbekend.

Z-1040-2008 Aanhoudingen in Terneuzen
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur heeft politie Zeeland aan de Nieuwstraat in Terneuzen een 20-jarige man en een 31-jarige man, beiden uit Terneuzen, aangehouden.
Surveillerende agenten zagen de 20-jarige man aan de Nieuwstraat een reclamebord omgooien en spraken hem aan op zijn gedrag. Nadat de man het reclamebord weer terug had gezet vroegen de agenten hem naar zijn identiteitsbewijs. Dit had de man niet bij zich waarop hij werd aangehouden. Bij zijn aanhouding verzette de man zich hevig. Er waren in totaal vijf politieagenten voor nodig om hem onder controle te krijgen.
Toen hij eenmaal in de politieauto zat sloeg de 31-jarige man met zijn vuist op de motorkap van het voertuig. Hierop is ook hij aangehouden.
Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt.





Politie Zeeland