Gemeente Zandvoort


24 mei - Opening Muziektent Raadhuisplein

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan zo ver. Op zaterdag 24 mei openen stichting Strandkorrels en gemeente Zandvoort de muziektent op het Raadhuisplein. De tent die 29 juni 2007 aan vertrekkend burgemeester Rob van der Heijden cadeau werd gedaan. Hier op foto, direct na de ontvangst van het afscheidscadeau.

Muzikaal programma
Gemeente Zandvoort en de Ondernemersvereniging leggen de laatste hand aan het openingsprogramma. Oud-burgemeester Rob van der Heijden is natuurlijk uitgenodigd om de openingshandeling te verrichten. Om 10.30 uur start het programma, dat tot 12.00 uur zal duren. Na de openingshandeling, volgen heel toepasselijk verschillende muzikale acts.

Kostenplaatje
De locatie -het Raadhuisplein- is de afgelopen weken geprepareerd. Nu het fundament en de leidingen zijn gelegd, volgt binnenkort de opbouw van de tent, wat een werkweek in beslag zal nemen. Alles bij elkaar kost de tent 95.000 euro - 80.000 euro neemt de gemeente voor haar rekening en 15.000 euro stichting Strandkorrels.

Wie wil meedenken?
Inmiddels zoekt de gemeente meedenkers - betrokken inwoners en ondernemers die ideeën willen aandragen over het 'uitnutten' van deze aanwinst voor de badplaats: muziek, toneel, dans of andere presentaties. Wilt u meedoen? Mail uw naam en adresgegevens naar de gemeente, ter attentie van de bedrijfscontactfunctionaris mevrouw Hilly Jansen, o.v.v. Meedenken Met Muziektent of bel met 06 13427671.