Wijnmarkt bij Wijnklik


Kom proeven en neem mee

LEEUWARDEN, 20080519 -- Op zaterdag 24 mei 2008 opent internet wijnwinkel Wijnklik.nl te Leeuwarden voor één dag haar echte deuren, om lokale wijnliefhebbers en alle andere geïnteresseerden te laten kennismaken met het bedrijf en haar vele heerlijke wijnen. Vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur kan men vrij binnenlopen aan de Castorweg 10 te Leeuwarden, en de lekkerste wijnen proeven.

De eigenaren Veldman en Jansma laten de consument, naast vele heerlijke wijnen uit alle belangrijke wijnbouwgebieden, ook kennismaken met de wijnen van Chateau de Panery. De wijnen van dit fraaie wijnhuis op de rechter oever van de Rhône, worden door Wijnklik.nl in Nederland op de markt gebracht.

Op de proeftafel staan deze dag meer dan 15 soorten wijn open, verdeeld over rode wijn, witte wijn, rosé, mousserende wijn en port. Vergezeld van een klein hapje kunnen de gasten op een ontspannen wijze diverse wijnen proeven, alvorens over te gaan tot aankoop.

Daarnaast zijn er deze zaterdag diverse kelderrestanten aanwezig, die tegen aantrekkelijke kortingen worden verkocht. De bestelde wijnen kunnen indien voldoende voorradig, meteen worden ingeladen. Het afrekenen geschiedt achteraf d.m.v. een nagestuurde factuur. (Legitimatie meebrengen)

Woordvoerder Willem Veldman van Wijnklik: 'Hoe handig en voordelig het bestellen van wijn via Wijnklik.nl ook mag zijn, wijn proeven lukt niet in een internetwinkel. Met deze wijnmarkt willen we die mogelijkheid nu wel bieden aan lokale wijnliefhebbers. Het is onze bedoeling om vaker zulke wijnmarkten te gaan organiseren.'

Het adres is:
Internet wijnwinkel Wijnklik.nl
Castorweg 10
8938 BE Leeuwarden (bedrijvenpark "De Hemrik")