TROS

Hilversum, 20-05-2008

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 24 mei

Radio 2 - 16.00 uur

HET GOEDE DOEL TE GAST BIJ TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 24 mei ontvangt Daniël Dekker in zijn TROS MUZIEKCAFÉ:

Het Goede Doel. Henk Temming en Henk Westbroek
zijn na 17 jaar weer samen de studio ingedoken om een nieuwe cd op te nemen. Alhoewel... cd...

Het album verschijnt dit jaar niet op cd, maar is gratis te downloaden op het internet. In TROS MUZIEKCAFÉ een gesprek en een optreden.

Ruud Hermans is een countryzanger van het eerste uur. Zijn liefde voor muziek blijkt niet alleen uit zijn talloze albums. Hij maakte nl. ook ruim 25 jaar radio voor de KRO op Radio 2. Ruud vierde afgelopen zondag zijn 40-jarig jubileum als zanger. Ter gelegenheid hiervan brengt hij zijn nieuwe cd uit. Zaterdag zingt hij het nummer 'Somewhere Between' uit 1975 en twee liedjes van zijn nieuwe album.

Dede Priest komt uit het Texaanse Austin. Haar Europese debuutalbum bevat jazz-, funk-, blues- en soulnummers. Haar stem wordt vergeleken met grootheden als Aretha Franklin en Billy Holliday. Dede heeft het album opgenomen met haar vaste Nederlandse begeleidingsband.

Joyze haalde zes jaar geleden een nummer 1-positie in de Spaanse dance charts met het nummer 'Game of Love'. Vorig jaar sloeg de zangeres een hele nieuwe muziekrichting in. Deze zomer komt haar debuutalbum uit. In TROS MUZIEKCAFÉ vast een voorproefje.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl