Perryv terug in 2008


PerryV publiceert het programma voor 2008

HAARLO, 20080408 -- In 2008 komt PerryV terug met nieuw material, nieuwe muziek. In total worden 5 nieuwe nummers gepubliceerd via het internet, via de site www.PerryV.com en de andere nummers worden toegevoegd aan de demo CD.

5 E-Nummers

Na verschijdene jaren te hebben gewerkt met muziek en diverse nummers te hebben gepubliceerd, zoals "In Full Pontificals", "101" en "Winter", komt PerryV weer terug met nieuwe muziek. Nummers als "Move Along" en "Night" staan gepland om gedurende het jaar te worden gepubliceerd via het internet. Dit gebeurt onder andere via de eigen website www.PerryV.com.
Het eerste nummer "Move Along" zal op 24 mei 2008 worden gepubliceerd. Meer informatie over dit nummer zal worden gepresenteerd via de website van PerryV, www.PerryV.com.

DEMO CD

Op de demo CD zullen nummers komen zoals "When", "Darkenss" en het nummer "The Body". Deze laatste is een samenwerking met Kenneth Bodin, een Zweedse acteur die speelde in de Zweedse televisieserie "Sjätte dagen" uit 1999. De demo CD staat gepland om eind dit jaar, naar de diverse platenmaatschappijen te worden verstuurd.
Op de demo CD zullen in totaal 18 nummer komen te staan. De keuze van voor de definitieve samenstelling zal gedurende dit jaar worden gemaakt. De uiterlijke deadline voor deze CD is 27 september 2008.





Ingezonden persbericht