Nieuwe trainersstaf MYRA Heren 1


AMSTELVEEN, 20080525 -- Hockeyvereniging MYRA heeft haar staf voor het eerste herenelftal voor de komende seizoenen helemaal rond. David Selier wordt de nieuwe trainer/coach, Koen Schunselaar zal als trainer en assistent-coach optreden en Maarten Stenvers is aangesteld als trainer. Het trio tekent deze week een tweejarig contract.

Selier is binnen MYRA geen onbekende. Afkomstig uit de jeugdgelederen van MYRA is Selier al 23 jaar lid van de vereniging. Hij is oud-keeper en voormalig assistent-trainer/coach van MYRA Heren 1 en voormalig voorzitter van de Jeugd Technische Commissie van MYRA. Selier is al twaalf jaar gediplomeerd Trainer/Coach en heeft gedurende vele jaren zowel op MYRA als op Pinoké diverse jeugdteams succesvol gecoacht. Afgelopen seizoen was Selier nog de trainer/coach van het Jongens A1 elftal van MYRA waar hij afgelopen weekend zijn laatste wedstrijd langs de lijn heeft gestaan.

Koen Schunselaar is eveneens een oud-speler van MYRA Heren 1. Daarnaast heeft hij gespeeld bij Bully uit Oldenzaal, EHV uit Enschede en het Amstelveense HIC. Bij de laatste twee clubs speelde Schunselaar in de Overgangsklasse. Maarten Stenvers is ook geen onbekende voor MYRA. Hij is één van de huidige trainers van Heren 1 en loopt al meer dan tien jaar rond als trainer/coach van diverse (jeugd)teams op Pinoké.

Frank Rooijakkers (Voorzitter Afdeling Hockeyzaken MYRA) en Ed van Vugt (Tophockey MYRA) zijn erg tevreden met de komst van het trio. "Het is ons wederom gelukt om een staf uit de eigen gelederen aan te stellen. Daar steken we, naast het opleiden van jeugdspelers voor de hogere seniorenteams, veel tijd en energie in", aldus Rooijakkers. Van Vugt vult aan: "Selier, Schunselaar en Stenvers beschikken over veel ambitie. Daarnaast hebben zij uitgebreide kennis van het hockeyspel en ook van onze vereniging en de spelersgroep. Zij worden in staat geacht het elftal naar een hoger plan te tillen."





Hockeyvereniging MYRA