Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Boezemweg afgesloten (vanaf 26 mei) ivm werkzaamheden

Vanaf maandagavond 26 mei is een aannemingsbedrijf in opdracht van de RET, bezig met werkzaamheden aan het tramspoor op de kruising Boezemweg- Goudse Rijweg.

Het tramspoor is daar dusdanig verzakt dat het spoor weer op de juiste hoogte wordt terug gebracht. Deze werkzaamheden worden hoofdzakelijk op werkdagen tijdens de exploitatie uren van het trambedrijf uitgevoerd tot en met 30 mei tussen 07.00 uur en 16.00 uur. In bovengenoemde periode zult u als omwonende ongetwijfeld overlast ondervinden van de werkzaamheden. Deze overlast is helaas niet te voorkomen. De RET doet haar best om de hinder zoveel mogelijk te beperken en streeft ernaar het werk vrijdag 30 mei 2008 af te ronden. Uiteraard als het weer het toelaat en zich verder niets bijzonders voordoet.

Omleiding

Tijdens de uitvoering is het weggedeelte Boezemweg Marktveldstraat tot aan de Goudse Rijweg afgesloten, tevens de Goudse Rijweg richting Vlietlaan. Lijn 7 rijdt normale route en normale dienstregeling. Buslijn 46 rijdt een omleiding via de Jonker Fransstraat. Voor het overige verkeer wordt een omleiding ingesteld via de Boezemweg- Gerdesiaweg- Vredenoordkade- Goudse Rijweg.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de RET, afdeling Klantenreacties, tel. 0800 - 6061 (gratis).