Gemeente Wervershoof


* Bekendmakingen

Openbare vergadering Wmo-adviesraad 26 mei

21 mei 2008
De Wmo-adviesraad komt a.s. maandag 26 mei bijeen in de raadzaal van het gemeentehuis van Wervershoof. Aanvang: 13.30. De vergadering is openbaar. U bent van harte welkom.
De adviesraad vertegenwoordigt uw belangen sinds 6 november 2007, toen nog onder de naam Wmo-adviesraad. Onder voorzitterschap van de heer P. Brans komen de acht leden van de raad regelmatig bijeen om de belangen van mensen die in aanraking komen met de Wmo te behartigen.

Dit zijn de namen van de leden en doelgroepen die ze vertegenwoordigen:

Mw. H. Adam-Dijkman: voor mensen met een lichamelijke beperking, specifiek het aandachtsveld Persoons Gebonden Budget (PGB). Dhr P.J.M. van Diepen: ten behoeve van mensen met een verstandelijke beperking.
Dhr J.P. Luken: minima, kwesties rond de Wet werk en Bijstand (Wwb) en FNV contactpersoon.
Mw H. Okhuijsen: namens gebruikers van Wmo-voorzieningen. Dhr heer F. Oosten voor zaken die de belangen van vrijwilligers raken. Mw H.A.J. Sijm-Wissink: verzorgt het contact naar mantelzorgers en het Regionaal Platform Gehandicapten.
M w B.D.J. Steltenpool-Visser: vertegenwoordigt ouderen en de Seniorenraad.
Mw N.J.C.M. Swart-Kolenberg: onderhoudt de contacten met ouderen, specifiek met de lokaal samenwerkende bonden van ouderen.

Met een e-mail aan de Wmo Adviesraad kunt u vragen of zaken die u wilt aankaarten bij de raad. Neem daarvoor contact op met Mw. Gineke Paulissen
telefoonnummer (0228) 587137 of per e-mail
wmoadviesraad@wervershoof.nl

Raadhuisplein 1 1693 EA of Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171