RTL Group

Spannende ontknoping tijdens ontroerende finale 'Dames In De Dop'

Op maandag 26 mei wordt tijdens de finale van Dames In De Dop bekend wie de echte dame is geworden en tot die tijd genieten Michella, Nancy en Sharon van de laatste dagen in de Zwitserse stad Zürich. Naast het winkelen blikken ze terug op de intensieve leerschool die ze de afgelopen weken hebben gehad. De meiden zijn erg zenuwachtig over wie er uiteindelijk de finale halen, want er moet nog één iemand afvallen. De finalisten hebben alles op alles gezet om te veranderen in een echte dame, maar de vraag is wie daar volgens de jury het beste in is geslaagd. Als bepaald is wie er moet afvallen en bekend is wie de twee finalisten zijn, geven zij in het bijzijn van vrienden en familie in deze ontroerende aflevering alles bloot. Ze vertellen hoe ze zijn veranderd en hoe ze nu de toekomst zien. De jury beoordeelt de twee finalisten voor het laatst en beslist wie de meeste vorderingen heeft gemaakt. Wie wordt de winnares en gaat er met de hoofdprijs van 20.000 euro vandoor?

Tevens is er op maandag 2 juni ter afsluiting een compilatieaflevering met daarin de hoogtepunten van het succesvolle tweede seizoen waarin we kennis maakten met Cherish, Michella, Susanne, José, Daisy, Sharon, Nancy, Astrid en Sandy. In een aantal weken werden zij van feestbeest naar een dame omgetoverd. Het begon allemaal bij de spraakmakende selectieronde in de Baja Beach Club waarna negen 'Dames In De Dop' werden gekozen. Vervolgens gingen de meiden onder meer naar een debutantenbal, moesten ze schilderijen veilen bij een liefdadigheidsdiner en speelden ze gastvrouw in Zwitserland.

Uitzending: RTL 5, maandag 26 mei, tussen 21.30 en 22.30 uur Herhaling: RTL 5, zaterdag 31 mei, tussen 17.30 en 18.30 uur Compilatie uitzending: RTL 5, maandag 2 juni, tussen 22.00 en 22.30 uur

Website: www.rtl.nl/damesindedop

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen bij onze afdeling Mediadocumentatie op tel. 035-6718553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim van Adelberg, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-7113942 of via kim.van.adelberg@rtl.nl.