Gemeente Dronten


Afsluiting fietspad Spiekweg (N705)

De provincie Flevoland voert van 26 mei tot en met 11 juli 2008 groot onderhoud uit aan het fietspad langs de Spiekweg bjj Zeewolde. In verband met deze werkzaamheden wordt het fietspad tussen de Bingelweg en het Nulderpad afgesloten. Het brom-/fietsverkeer wordt omgeleid via het Erkemederpad, de Erkemederweg en het Nulderpad.

Het fietspad wordt verbreed en het rijcomfort wordt verbeterd door een snelle afwatering. Ook wordt het fietspad voorzien van nieuwe markering.

---

Afsluiting fietspad Vogelweg (N706)

De provincie Flevoland voert van 26 mei tot en met 11 juli 2008 groot onderhoud uit aan het fietspad langs de Vogelweg. In verband met deze werkzaamheden wordt het fietspad tussen de Leeuwerikweg en de Paradijsvogelweg afgesloten. Het brom-/fietsverkeer wordt omgeleid via de Leeuwerikweg, Watersnipweg, Houtsnippad en de Paradijsvogelweg. Almere-Hout is te voet of per (brom)fiets alleen te bereiken via de Leeuwerikweg, Watersnipweg of Kievitsweg. Voor het wegverkeer blijven de aansluitingen van de Nachtegaallaan en de Kievitsweg op de Vogelweg in gebruik. De bushaltes nabij de Nachtegaallaan en de Paradijsvogelweg blijven voor voetgangers en het brom-/fietsverkeer bereikbaar.

Het rijcomfort van het fietspad wordt verbeterd door het realiseren van een snelle afwatering. Ook wordt er nieuwe markering aangebracht.