Gemeente Valkenswaard

werkzaamheden aan rijksweg N69

Uitstel deel werkzaamheden aan rijksweg N69

De aangekondigde werkzaamheden van Rijkswaterstaat op de rijksweg N69 in Valkenswaard en Waalre, worden uitgesteld vanwege het voorspelde slechte weer na het weekeinde. Het betreft het aanbrengen van nieuwe markering op de rijksweg tussen Waalre en Valkenswaard die zouden plaatsvinden van maandagavond 26 mei 19.00 uur tot dinsdagochtend 27 mei 06.00 uur én dinsdagavond 27 mei 19.00 uur tot woensdagochtend 28 mei 06.00 uur. Hiermee vervalt dus ook de aangekondigde afsluiting van de N69 (Eindhovenseweg) op genoemde data en tijdstippen. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de werkzaamheden dan worden uitgevoerd.

Wèl uitvoering werkzaamheden tussen Borkel en Schaft en Bergeijk

De eveneens geplande werkzaamheden tussen Borkel en Schaft en Bergeijk gaan wèl door. Hiervoor is vandaag, vrijdag 23 mei 20.00 uur tot maandag 26 mei 06.00 uur de N69 (Luikerweg) in beide richtingen afgesloten tussen de rotonde Borkel en Schaft
(Bergeijksedijk/Dorpsstraat) en de kruising met de Maaij (gemeente Bergeijk).

Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.

De omleidingsroute worden met gele borden aangegeven. De route is als volgt:
van 23 tot 26 mei op hiervoor genoemde tijden (afsluiting Borkel en Schaft - Maaij en vice versa): vanaf de N69 (Luikerweg) via de Bergeijksedijk, Fressevenweg, Eijkereind, Lijnt, Hoek, Burgemeester Aartslaan, Maaij in Bergeijk naar de N69 (Luikerweg).

De wegafsluiting geldt niet voor (brom)fietsverkeer. Voor het busverkeer en de nood- en hulpdiensten zijn in die periode speciale regelingen getroffen.

Meer informatie
Met vragen over de werkzaamheden van Rijkswaterstaat kunt u bellen met het gratis informatienummer 0800 8002 of kijken op www.vananaarbeter.nl.