Gemeente Tilburg

23-5-2008
Verkeershinder A65 en kruisingen nabij Druiventros Berkel-Enschot Start aanleg rotondes aan zijdes Tilburg en Berkel-Enschot maandag 26 mei

De werkzaamheden nabij de aansluiting van de A65 en Berkel-Enschot lopen helemaal volgens planning. De eerste rotonde aan de kant van Heukelom is nagenoeg klaar. In het weekend van vrijdagavond 23 mei tot maandagochtend 26 mei wordt deze rotonde geasfalteerd. Ook wordt de wegbelijning aangebracht en worden de lichtmasten geplaatst. Maandagochtend 26 mei wordt de rotonde in gebruik genomen. Ook wordt de toerit naar de A65 in de richting 's-Hertogenbosch vanuit Oisterwijk weer bereikbaar.
Vanaf maandag 26 mei tot en met woensdag 25 juni vinden vervolgens werkzaamheden plaats voor de aanleg van twee rotondes aan de kant van Tilburg en de kant van Berkel-Enschot. Deze werkzaamheden leveren ernstige verkeershinder op. De totale werkzaamheden worden voor de bouwvakantie afgerond.

Afronding rotonde aan de kant van Oisterwijk
Vanaf vrijdagavond 23 mei tot maandagochtend 26 mei is de afrit naar Berkel-Enschot vanaf de A65 vanuit Tilburg/Breda afgesloten. Dit geldt ook voor de toerit naar de A65 in de richting 's-Hertogenbosch. Verder is de Bosscheweg afgesloten in de richting van
Oisterwijk/'s-Hertogenbosch. De Heukelomseweg wordt in beide richtingen afgesloten. Verkeer van en naar Oisterwijk/Berkel-Enschot wordt omgeleid.

Aanleg rotondes aan kant van Tilburg en Berkel-Enschot Van maandagmorgen 26 mei tot en met woensdag 25 juni vinden werkzaamheden plaats voor de aanleg van twee compleet nieuwe rotondes nabij de Druiventros. Deze werkzaamheden leveren ernstige verkeershinder op. Autoverkeer van en naar Berkel-Enschot wordt omgeleid. Fietsverkeer houdt altijd doorgang.
De Bosscheweg blijft afgesloten in de richting van Oisterwijk/'s-Hertogenbosch, evenals de afrit Berkel-Enschot van de A65 vanuit de richting 's-Hertogenbosch.
Nieuw in deze fase is de afsluiting van de Puccinilaan richting Bosscheweg. Restaurant De Druiventros blijft bereikbaar tijdens de werkzaamheden, maar krijgt een nieuwe, tijdelijke inrit. Berkel-Enschot is bereikbaar via de A65 afrit 3 Tilburg Noord.

Afronding werkzaamheden
Afhankelijk van de weersomstandigheden en de vorderingen van bovengenoemde werkzaamheden, volgt vanaf eind juni de laatste fase. Meer informatie over deze afrondende werkzaamheden en bijbehorende verkeersmaatregelen volgt eind juni.