Relatieplanet.nl lanceert single reizen site

26/05/2008 13:50

Telegraaf Media Nederland

In samenwerking met vakantieBoulevard heeft datingsite Relatieplanet.nl een nieuwe website gelanceerd. Op singlereizenBoulevard.nl vind de bezoeker een uitgebreid aanbod van vakantieaanbiedingen voor singles en eenoudergezinnen. De site bevat het actuele en uitgebreide aanbod van diverse grote spelers op het gebied van single reizen.

Het gespecialiseerde aanbod bevat cruises, verre reizen, zonvakanties, all inclusive vakanties maar ook busreizen. Op singlereizenBoulevard.nl vind de bezoeker de vakantie die hij/zij zoekt. Er staan o.a. aanbiedingen van One2gether travel, Villa Vibes en No Sun. De komende maanden zal de site verder worden uitgebreid met het aanbod van nog meer aanbieders.

"Als grootste datingsite van Nederland krijgen we vaak de vraag of we geen single reizen kunnen organiseren. Het organiseren van reizen ligt buiten onze scope, maar het aanbod van de diverse partijen online inzichtelijk maken kunnen we natuurlijk wel," aldus Tjeerd Korenstra van Relatieplanet.nl. Hij vervolgt: "vakantieBoulevard doet dit overigens al geruime tijd op het gebied van vakanties voor andere doelgroepen, en heeft een groot netwerk binnen de reiswereld. Door de twee netwerken aan elkaar te koppelen ontstaat er een mooie plaats van vraag en aanbod op het gebied van singlereizen."

Over Relatieplanet.nl

Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven ruim 2,5 miljoen singles zich in op deze website. In februari 2008 noteerde de site een vierde positie in de Multiscope top 100 van meest bezochte websites in Nederland. Mei 2008 telt de site ruim 750.000 actieve leden. Dagelijks melden meer dan 1200 nieuwe leden zich aan. Daarmee is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België. Relatieplanet.nl maakt onderdeel uit van Telegraaf Media Nederland.

Over Telegraaf Media Nederland

Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) en omvat de Nederlandse activiteiten van TMG: Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, HDC Media, Holland Combinatie, Basismedia, Telegraaf Tijdschriften Groep, Pilarczyk Media Groep, Telegraaf Productiehuis en Librium TV. In totaal exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd printtitels, even zoveel websites, diverse 'out of home TV'netwerken en een aantal videoproductiehuizen. Dat maakt Telegraaf Media Nederland het eerste complete mediahuis van Nederland, met verschillende mediamerken en - platformen, die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.





http://singlereizenBoulevard.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (