Gemeente Lansingerland


Cijfers Lansingerland voor iedereen beschikbaar voorbeeld grafiek

Voortaan kunt u op deze website allerlei cijfers vinden over de gemeente Lansingerland. Het is bestemd voor inwoners of toekomstige inwoners, maar ook voor ondernemers, raadsleden, ambtenaren, scholieren en onderzoeksbureaus. Eigenlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de gemeente Lansingerland.

U kunt honderden gegevens over de bevolking, wonen, voorzieningen, criminaliteit, etc. vinden en vergelijken met andere gebieden in Nederland.

De cijfers zijn afkomstig van derden, zoals het CBS, diverse ministeries, UWV en CWI. Op de website kunnen geïnteresseerden zelf tabellen, grafieken en kaartjes samenstellen. Er is ook een presentatie over Lansingerland, die desgewenst zelf aangepast kan worden. Alle onderwerpen zijn beschikbaar op gemeenteniveau. Ongeveer de helft van de gegevens is ook beschikbaar op postcodeniveau (alleen de 4 cijfers en niet de 2 letters). De onderwerpen zijn geordend in thema's. Ook vindt u regelmatig grafieken over actuele onderwerpen op de webpagina. Het is allemaal terug te vinden op Lansingerland in cijfers.

Voorbeeld grafiek 1

voorbeeld grafiek 2