Gemeente Eemnes

Persberichten

College Eemnes bezoekt Welkoop

Dit bedrijf is sinds 2005 gevestigd in een nieuw onderkomen aan de Noordersingel. Eigenaar Theo Rigter ontving het college van B&W. Hij vertelde zeer tevreden te zijn over de winkel en de mogelijkheden die hij heeft gekregen aan de Noordersingel. Veel Eemnessers weten hem te vinden en hij is van mening dat zijn bedrijf een aanvulling is op het winkelbestand in het dorp.

foto van links naar rechts de heren Zoetman (wethouder), Rigter (eigenaar Welkoop Eemnes), Wondergem (wethouder) en Van Bethem (burgemeester)

Bij een rondleiding door het bedrijf kreeg het college te zien dat er bij de bouw van het pand goed is nagedacht over laden en lossen, parkeren en de inrichting van de winkel. Praktisch en functioneel! De contacten tussen Welkoop en de volkstuinders, die direct aan het bedrijf grenzen, zijn goed. Rigter hoopt wel dat het bedrijfsverzamelgebouw dat aan de andere kant naast zijn pand staat eindelijk eens wordt afgebouwd. De laatste stand van zaken daaromtrent is dat de verkoop inmiddels is begonnen en dat de bouw gestaag vordert.

(Gepubliceerd 26-05-2008)