Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen aanrijding fiets

Publicatiedatum: 26-5-2008 15:32:21

VOORTHUIZEN - Een 61-jarige man uit Voorthuizen is zondagochtend rond acht uur door een nog onbekende automobilist aangereden aan de Hoofdstraat. De man raakte hierbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding.

De man fietste op het fietspad van de Hoofdstraat in de richting van de Koninginnelaan. In tegenovergestelde richting reed een nog onbekende automobilist. Deze haalde op dat moment een auto in waarbij hij zover naar links uitweek dat hij enkele verkeersborden raakte die op de scheiding van de rijbaan en het fietspad stond. Vervolgens raakte de auto de fietser. De fietser kwam hierbij ten val en raakte gewond aan zijn hoofd en pols.

Getuigenoproep
De nog onbekende automobilist reed in een blauwe VW Golf en is na de aanrijding doorgereden en de Rembrandtstraat ingereden. Ook de auto die werd ingehaald is doorgereden.
Door de politie wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 - 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---