Ingezonden persbericht



---


Persbericht

A.E.T. Europe B.V. benoemt TechAccess tot AET Certified Distributor

Arnhem, 26 mei 2008 - A.E.T. Europe B.V. (AET), marktleider op het gebied van middleware en Digital ID Management voor cryptografische smart cards en tokens, benoemt TechAccess tot AET Certified Distributor.

"Sterke authenticatie op basis van certificaten is een groeiende markt, ook in Nederland", aldus drs. Reinoud Weijman, Managing Director van AET. "Bedrijven ontdekken dat ze de functionaliteit al in huis hebben, en eenvoudig over kunnen stappen van gebruikersnaam/wachtwoord naar smart cards of tokens met certificaten. Een partnerkanaal dat hierin kan ondersteunen is voor ons essentieel, zij kennen de klanten en hun IT infrastructuur tenslotte het best. TechAccess biedt ons via hun partners toegang tot de juiste kennis en services om onze oplossing goed te kunnen implementeren. "

TechAccess, Berry van waayenburg:"Met AET is ons authenticatie programma compleet. Voor de smart cards verwachten met name veel interesse omdat je deze ook kunt gebruiken voor toegang tot gebouwen, toegang tot je PC of laptop en zelfs voor het kleine betalingsverkeer. Denk hierbij ook aan het gebruik van digitale handtekeningen en biometrie; al deze mogelijkheden bieden de oplossingen van AET, zodat beveiliging en gebruikersgemak verbeteren terwijl je toch flexibiliteit houdt."

Over AET

De Nederlandse onderneming A.E.T. Europe B.V. (AET), gevestigd in Arnhem en opgericht in 1998, richt zich op IT security. AET biedt haar klanten ingenieuze oplossingen gebaseerd op wereldwijd geaccepteerde standaarden voor e-commerce en informatiebeveiliging.

AET is zeer succesvol met de ontwikkeling van middleware voor smart cards en USB tokens met haar SafeSign Identity Client. Een andere bestseller van AET is BlueX Digital ID Management. Dit bekende en zeer flexibele systeem ondersteunt de vereenvoudiging en automatisering van individuele stappen in het digitale ID management proces.

Voor meer informatie ga naar http:// www.aeteurope.com.

Over TechAccess Value Added IT distribution.
TechAccess is dé Nederlandse Value Added IT Distributeur op het gebied van Networking, Security, Storage en VoIP aangevuld met de belangrijke toegevoegde waarde diensten, zoals support, training, installatie, onderhoud, consultancy en leadgeneratie voor het kanaal.

TechAccess

Ekkersrijt 4601, 5692 DR SON
Tel: 0499-462121
Fax: 0499-462120
www.techaccess.nl

e-mail: info@techaccess.nl

Perscontact

A.E.T. Europe B.V.
Ir Barbara Greuter, Marketing Manager
IJsselburcht 3, 6825 BS Arnhem
Tel: 026-365 35 49
Fax:026-365 33 51
E-mail: marketing@aeteurope.nl


---- --