Gemeente Venlo


Herindeling Arcen en Velden Venlo

26-5-2008

Samen op weg naar een nieuwe toekomst

De gemeenteraden van Arcen en Velden en Venlo hebben op 26 maart unaniem besloten om samen verder te gaan. Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de herindeling - die in januari 2010 een feit moet zijn - in volle gang. Om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen verschijnt er vanaf juni 2008 elk kwartaal een Nieuwsbrief :Samen op weg.

In de gemeente Arcen en Velden wordt de Nieuwsbrief als een extra onderdeel van het kwartaalblad Tussen Grens en Maas huis-aan-huis verspreid. Eind juni wordt het eerste exemplaar bezorgd. De gemeente Venlo publiceert de Nieuwsbrief op de website: www.venlo.nl.

In de Nieuwsbrief treft u naast de stand van zaken rondom de herindeling ook achtergrondinformatie aan over bijvoorbeeld het plan van aanpak, interviews met raadsleden en uitleg over de gemeentelijke organisatie na 2010.

Naast de Nieuwsbrief verschijnt er maandelijks een kort bericht met actuele nieuwsfeiten over de herindeling. Dit gebeurt voor de gemeente Arcen en Velden in de dorpsbladen Maasdorpen en St. Andreasklokje bij de wekelijkse publicaties, en voor de gemeente Venlo in het E3 Journaal op de gemeentelijke pagina.

Wij houden u op de hoogte!