Ingezonden persbericht


Persbericht

Ronald Tiemessen aangesteld als directielid bij De Hypotheekshop

De Hypotheekshop zet in op verdere verbreding dienstverlening

Huizen, 26 mei 2008 Ronald Tiemessen is benoemd tot adjunct-directeur bij de Centrale Organisatie van De Hypotheekshop. Met het aantrekken van Ronald Tiemessen legt De Hypotheekshop een extra fundering voor de al ingeslagen weg van- verdere verbreding van de dienstverlening. Naast gedegen advies over hypotheken, willen consumenten steeds vaker ook worden geïnformeerd over aanverwante producten (kredieten, schadeverzekeringen, bankgaranties, levensverzekeringen, et cetera). De ruime ervaring van Ronald Tiemessen sluit naadloos aan op deze behoefte, waardoor De Hypotheekshop naast hypotheken ook over aanverwante producten een duidelijk verhaal blijft verkondigen.

Ronald Tiemessen heeft zijn financiële sporen verdiend bij onder andere DBV Schadeverzekeringsmaatschappij en DBV Levensverzekeringsmaatschappij, waar hij directeur commerciële zaken was. Na zijn vertrek bij DBV is hij verantwoordelijk geweest voor een intermediair. In zijn laatste functie als directeur bij WoonRust was Ronald Tiemessen verantwoordelijk voor de inkoop van diverse (woon)verzekeringen en hypotheekgerelateerde producten. Ron Bavelaar, directeur van De Hypotheekshop: Zijn ervaring met de inkoop van financiële producten en zijn specifieke kennis hiervan is van grote toegevoegde waarde voor de klanten van De Hypotheekshop.

Tiemessen: De markt is nog te onoverzichtelijk voor veel consumenten, waardoor mensen niet altijd de juiste keuzes maken. Een duidelijk verhaal ontbreekt. De consument verdient een excellent advies en een duidelijk verhaal over de hypotheek en aanverwante producten. Om dit te realiseren zijn onze intern geformuleerde opleidings- en kwaliteitseisen strenger dan wettelijk is verplicht en is er op elke vestiging een Hypothecair Planner aanwezig . De Hypothecair Planner kijkt bij het hypotheekadvies naar de volledige (financiële) situatie van de consument.

De Hypotheekshop

Met 200 vestigingen in het land is De Hypotheekshop de grootste, financiële adviesketen voor hypotheken in Nederland. De Hypotheekshop is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.

Noot voor de redactie,