KPN NV

KPN Nieuws

Movares stelt bereikbaarheid voorop met Business Select van KPN

Datum

26 mei 2008

Nummer

030

Ingenieursbureau Movares kiest voor het mobiele spraakabonnement Business Select van KPN. Het advies- en ingenieursbureau is gespecialiseerd in mobiliteit, infrastructuur en vervoersoplossingen waar optimale bereikbaarheid centraal staat. 850 medewerkers van Movares worden uitgerust met een smartphone met Business Select. Hiermee zijn ze overal telefonisch mobiel bereikbaar én kunnen ze overal en op elk gewenst tijdstip belangrijke data van het bedrijf raadplegen. KPN en Movares tekenden een contract voor twee jaar.

Mobiele data en voice worden geïntegreerd met de vaste data in een eenvoudig te bedienen toestel; de smartphone. E-mail en andere data-applicaties zijn permanent toegankelijk voor de gebruikers. Voor een dienstverlener als Movares is een optimale bereikbaarheid erg belangrijk in de vele projecten waar we aan werken , aldus ICT-manager Mariet Peerboom van Movares. Diezelfde eis geldt voor onze medewerkers. Ze moeten ook overal telefonisch bereikbaar zijn en overal toegang hebben tot bedrijfsgegevens. Met Business Select hebben onze medewerkers nu altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens. Ze kunnen onderweg, thuis of op locatie eenvoudig documenten raadplegen op hun smartphone .

Overzichtelijk abonnement

Met Business Select krijgt de ondernemer nog maar één factuur voor alle 850 abonnementen. Dit is iets dat onze klanten waarderen omdat het enerzijds overzichtelijk is en anderzijds kosten bespaart, aldus Benno Mensing, Sectordirecteur Finance, Retail & Services bij KPN. Samen met onze partner Dufaco, die de on-site service levert en de carkits inbouwt, wordt de bereikbaarheid en mobiliteit voor Movares nu nog meer verhoogd.

Mobiele oplossingen

Business Select is het zakelijke mobiele data- en spraakabonnement voor de flexibele ondernemer. Hiermee komt KPN tegemoet aan de behoefte van veel ondernemers om bij één leverancier terecht te kunnen voor zowel telecom- als IT-oplossingen. Meer informatie over de abonnementen is te vinden op kpn.com trefwoord Business Select .



KPN NV