Persbericht

26 mei, 2008

Tribal opent nieuw kantoor in Dublin

Tribal Internet Marketing uit Den Bosch opent per 1 juni 2008 een nieuw kantoor in Dublin, Tribal Ierland. Het nieuwe kantoor wordt opgezet door twee voormalig werknemers van Tribal IM Nederland. Pieter van Gils (24) is aangesteld als Managing Director van Tribal Ierland.

Het is voor mij persoonlijk een enorme uitdaging om een nieuw kantoor op te starten en er een succesvol bedrijf van te maken , aldus Pieter van Gils. Tribal kan op deze manier zijn markt verbreden en meer internationale klanten aantrekken. Daarnaast is Tribal Ierland gevestigd in het The Digital Hub, een pand speciaal voor startende internationale bedrijven. Voor ons dus echt een superlocatie om te beginnen.

Veel klanten willen advies op het gebied van internet marketing in de Angelsaksische markt. Dit is een belangrijke reden om het kantoor in Dublin te openen. Tevens bevindt het nieuwe kantoor zich dicht bij het Google-kantoor waardoor de communicatielijnen met Google kort kunnen worden gehouden.

De opening van het nieuwe kantoor biedt veel internationale mogelijkheden , zegt Jan Beekwilder, commercieel directeur bij Tribal Internet Marketing. En ik ben er van overtuigd dat we een goede keuze hebben gemaakt om Pieter aan het roer van Tribal Ierland te zetten. Hij gaat er met zijn ervaring zeker een succes van maken.

(213 woorden)