Persbericht

NetApp benoemt nieuwe VP Finance EMEA

~ Fritz Meijaard per 1 mei aangesteld ~

NetApp heeft Fritz Meijaard aangesteld als Vice President Finance EMEA. In deze rol is Meijaard verantwoordelijk voor NetApp s financiële positie in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Meijaard maakt hierdoor deel uit van het executive management team als CFO voor de EMEA-regio. Tevens wordt Meijaard aangesteld als Algemeen Directeur van NetApp s EMEA-hoofdkantoor in Schiphol-Rijk.

Ik ben erg blij met deze nieuwe functie bij NetApp , zegt Meijaard. NetApp heeft een leidende positie in de storage-markt en door de groeiambities van het bedrijf wordt een dynamische en uitdagende werkomgeving gecreëerd. Dit biedt mij de unieke kans om een financiële organisatie op te bouwen, die de groei van het bedrijf kan ondersteunen en verder stimuleren door de ontwikkeling van effectieve financiële processen met de juiste balans tussen kwaliteit en kostenbeheersing.

Tot Meijaard s taken behoren onder andere het verbeteren van financiële modellen ter ondersteuning van bedrijfsbeslissingen, de ontwikkeling van een finance shared services-strategie en het optimaliseren van alle financiële rapportages. Als Algemeen Directeur van het hoofdkantoor in Schiphol-Rijk fungeert Meijaard onder meer als aanspreekpunt voor de ondernemingsraad.

Meijaard was voorheen lid van de Raad van Bestuur bij Cisco Systems in Amsterdam, waar hij in verschillende functies elf jaar werkzaam is geweest, meest recent als Finance Director voor Emerging Markets.

(216 woorden)