Ingezonden persbericht


Den Haag, 26 mei 2008

Winkelman en Van Hessen in Venetië uitgeroepen tot Communicatiebureau van het Jaar in de Benelux en
Beste Bureau om voor te werken in Europa

Het Haagse bureau Winkelman en Van Hessen is in Venetië tijdens het belangrijkste prijzengala voor communicatiebureaus in Europa met twee Sabre Awards en een nominatie prominent naar voren gekomen. Het bureau werd uitgeroepen tot Benelux Communicatiebureau van het Jaar en Beste bureau om voor te werken op het vasteland van Europa. Winkelman en Van Hessen is bovendien het enige Nederlandse bureau dat voor het vierde jaar op rij is genomineerd voor haar werk middels de Sabre Awards. Dit jaar voor een project voor het Verbond van Verzekeraars, gericht op brandpreventie, in twee categoriën. SABRE staat voor Superior Achievement in Branding and REputation . De jaarlijkse Awards zijn een soort Oscar uitreiking voor de Europese communicatiebureaus.

Klik op de foto voor een hoger resolutie beeld voor publicatie.

Ton Winkelman en Paul Holmes (r.) met de twee onderscheidingen: 'Benelux Agency of the Year' en 'Best Agency to work for in Continental Europe'.

Ton Winkelman, directeur en mede-oprichter van Winkelman en Van Hessen, reageerde verheugd op de prijzen en de felicitaties die hij in Venetië in ontvangst mocht nemen. Winkelman: Het is bijzonder om als zelfstandig bureau in Nederland zo sterk door te klinken op het Europese toneel. Het is een geweldige stimulans voor ons allemaal en ik denk dat het ook onze klanten zeer zal aanspreken.

Winkelman en Van Hessen is het grootste zelfstandige communicatieadvies- bureau in Nederland. Het bureau werkt voor gerenommeerde ondernemingen en organisaties binnen bedrijfsleven en overheid. Volgende maand opent het van oorsprong Haagse bureau een vestiging in Amsterdam.


- einde persbericht -