Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NICK & SIMON GEBOREN IN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

Twee jonge gnoes dragen namen van speciale feestgasten

Hilvarenbeek, maandag 26 mei 2008 - Nick en Simon zijn afgelopen dinsdag geboren in Safaripark Beekse Bergen. De twee jonge gnoes zijn vernoemd naar het Volendamse zangduo dat momenteel een hit scoort met 'Rosanne'. Helemaal toevallig is de vernoeming niet: op zondag 1 juni zijn Nick & Simon speciale gasten tijdens het feest rondom het veertig jarig bestaan van Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Naast een optreden verzorgt het duo ook een exclusieve bussafari voor veertig prijswinnaars. De kaarten hiervoor worden volgende week vergeven via een ludieke actie op Radio 10 Gold.

Moedergnoe Sara en moedergnoe Dana zijn afgelopen dinsdagochtend de trotse moeders geworden van respectievelijk Nick en Simon. De gnoes in Safaripark Beekse Bergen zijn vernoemd naar het populaire zangduo dat te gast is op het feest dat het park op zondag 1 juni viert rondom het veertig jarig bestaan. De twee jonge gnoes hebben dezelfde vader, Lars. De jonge dieren zijn in Safaripark Beekse Bergen te zien langs de wandelroute, maar ook tijdens de bus- en autosafari.

Optreden
De feestdag van Safaripark Beekse Bergen krijgt met de komst van Nick & Simon ook een oer-Hollands tintje mee. Het populaire duo, bekend van onder meer 'Rosanne' en 'Kijk omhoog', komt op zondag 1 juni naar het park om het jubileumfeest mee te vieren. Naast een optreden voor alle bezoekers, wordt het voor veertig bezoekers een extra bijzondere dag. Zij mogen mee op een exclusieve Nick & Simon Safari die hen per safaribus langs onder meer zebra's, leeuwen en jachtluipaarden voert. Tijdens deze eenmalige tour speelt het tweetal naast voor ranger, ook hun grootste hits. Via Radio 10 Gold maken luisteraars van maandag 26 tot en met vrijdag 30 mei kans op tickets voor de Nick & Simon Safari door middel van een sms-actie. Exclusief op zondag 1 juni trakteert het park alle bezoekers op een toepasselijke 40% korting op de standaard entreeprijs. Op de feestdag staan ook verschillende andere activiteiten gepland. Meer informatie is te vinden op www.beeksebergen.nl.
---



Ingezonden persbericht